Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

TOPMAN RICOH ONTHAALT PROMINENTEN IN INTER SCALDES OP ZEEUWSE DELICATESSE

Datum: 22-09-2011

Fotoreportage vindt u onderaan de pagina

 

WERVELENDE RICOH-OESTERPARADE IN MANOIR INTER SCALDES

Op maandag 19 september voltrok zich in Manoir Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen traditiegetrouw voor de zesde maal de jaarlijkse Ricoh-Oesterparade. Heel wat door de wol geverfde fijnproevers en liefhebbers van de Zeeuwse delicatesse gaven ook dit jaar maar wat graag gehoor aan de uitnodiging van gastheer Carol Dona, topman van Ricoh Nederland BV en zijn vrouw Marianne. Een select gezelschap van prominente gasten uit de Nederlandse politiek, de showbizz en het bedrijfsleven waren naar het Zeeuwse Kruiningen gekomen om zich niet alleen te vergewissen van een prachtige tocht over de Oosterschelde en te smullen van de bite van de eerste platte oester maar ook om te smikkelen van al het gastronomisch snoepgoed uit de twee-sterren keuken van Jannis Brevet. Door het uitnodigende weer en door het maritieme vergezicht leek de warmte van de zon aan alle activiteiten een extra cachet te geven. Iedereen had alles uit de kast gehaald om het de verrassingsgasten naar de zin te maken. Onder het toeziend oog van de moeder van oud-premier Balkenende en Claudia Brevet kreeg topman Carol Dona op de Beatrix II het eerste mandje platte  oesters overhandigd. De gastvrije sfeer en culinaire verwennerijen waren overrompelend. Er werd aandacht (en Champagne) geschonken aan een keur van grootse verleidingen die het leven op meer dan één manier veraangenaamden.

BRUISENDE VERBROEDERING EN BEVLOGEN GEESTEN

Bevlogen geesten die de kwaliteit van hun product hoog in het vaandel dragen waren mede verantwoordelijk voor al het lekkers. Wijnkoperij de Lange, Résidence Wijnimport en Goessens brachten wijnen mee van innovatieve producenten met passie en Roy Pachai van Caviar Exclusives liet de gasten niet alleen zeldzame kaviaar maar ook de zaligmakende Filet de Balik proeven. Volkomen vanzelfsprekend ontstond een bruisende verbroedering en kon je de gezichten zien glunderen bij het rijkelijk vloeien van Champagne Roses de Jeanne Inflorescence Côte de Val Vilaine. Unaniem was men van mening dat de huischampagne van Manoir Inter Scaldes niet alleen een trouvaille van Just Add Wine is maar ook een van het zuiverste sap. Levensgenieter en oud-minister Willem Vermeend wilde coûte que coûte meer over de veredelde drug weten en Hanja Maij-Weggen, oud-commissaris van de koningin in Noord-Brabant vond Roses de Jeanne een highlight to heaven!

choco chanel om op te vreten

Na de wervelende oesterparade werd 's avonds in Manoir Inter Scaldes tong en oog onweerstaanbaar in verrukking gebracht want de verlokkingen waren niet alleen talrijk maar ook verleidelijk! De kroon op de memorabele avond  was ongetwijfeld de spectaculaire creatie van het ravissant mooie Choco Chanel tasje van Sous-Chef Paul de Groote. Werkelijk beeldschoon en om op te vreten!

love under construction

Als we Ricoh-topman Carol Dona mogen geloven wordt het Ricoh-gevoel volgend jaar nog hechter en mag het van kunstenaar Michel Poort van Love under Construction met nog meer liefde voor elkaar zijn. De uitbundige sfeer werd spontaan verlengd door bij het naar huis gaan een prachtig kleinood van zijn hand mee te mogen nemen in de vorm van een kleine witte box gevuld met minnestrelende liefdeskaarten! Tot volgend jaar. Let's make it a LOVE-A-Fair! 

Ine Goossens & Ries van der Vlugt 

www.justaddwine.nl 

 

 

  • v.l.n.r. Ries van der Vlugt van Just Add Wine met Champagne Inflorescence-oud Ordina-topman Ronald Kasteel-Ricoh-topman Carol Dona-Transavia-topman Bram Gräber en guess who!
  • Onder het toeziend oog van de moeder van oud-premier Balkenende en Claudia Brevet kreeg topman Carol Dona op de Beatrix II het eerste mandje platte  oesters overhandigd
  • Onder het toeziend oog van de moeder van oud-premier Balkenende en Claudia Brevet kreeg topman Carol Dona op de Beatrix II het eerste mandje platte  oesters overhandigd
  • Journalist Pieter van Erven Dorens van het Stan Huygens Journaal genoot en at en schreef alles op
  • Daar hebben we televisiepersoonlijkheid Jacques d'Ancona! Wat kan die wervelend theatraal vertellen zeg
  • Bewonderenswaardig dat collega in wijn Dolf de Lange enthousiast is over een ander Champagnehuis genaamd Roses de Jeanne
  • Het inhalen van de oesters werd gedaan in het gezelschap van prominente vertegenwoordigers uit het zakenleven, onder welke Transavia, KLM, Sofitel en Hotel The Grand en de Telegraaf
  • Sinds deze week worden de Zeeuwse platte oesters weer uit de Oosterschelde gevist
  • Ze waren weer lekker vlezig en zacht van smaak. Iedereen aan boord genoot volop
  • Helemaal rechts zien we mijn voortreffelijk tafelheer en burgemeester van Vught Roderick van de Mortel wiens grootvader eens burgemeester van Noordwijk was
  • Op de voorgrond Prof.Dr.Anton van der Geld die zorgt voor balans in ons leven en Transavia-topman Bram Gräber in oestergeprek met Marianne Dona de echtgenote van Ricoh-topman Carol Dona
  • Claudia Brevet van **Manoir Inter Scaldes en Ine Goossens van Just Add Wine! Oude liefde roest niet?
  • Terwijl Maître Sommelier Arnold Zwartkruis Champagne Inflorescence schenkt treffen wij in een met zonovergoten onderonsje v.l.n.r. Oud-minister Willem Vermeend en Directors of Sales & Marketing van het Amsterdamse The Grand
  • VVD Vicevoorzitter Mark Verheijen wacht in spanning op de eerste oesters die komen gaan
  • Ricoh-topman Carol Dona met echtgenote Marianne. Love under Construction!
  • Bright sunny day! V.l.n.r. Kunstenaar Michel Poort in gesprek met Pamela Dona en haar echtgenoot Marc Cox
  • Ja Bram Gräber die Champagne Inflorescence die er bij hoort is misschien wel iets voor Transavia en de KLM
  • Marianne Dona is blij en gelukkig mede door de sponsoring van Champagne Inflorescence door Ine Goossens van Just Add Wine
  • v.l.n.r. Het echtpaar Maij en Burgemeester van 's-Hertogenbosch Ton Rombouts laten zich de Oosterschelde paling goed smaken
  • Paul Nanninga, member of the mangaging board van Ricoh en Director Strategic, Accounts & MDS lust ze rauw!
  • Ricoh-topman Carol Dona en zijn echtgenote Marianne zien er zo stralend uit. Voor hen is de bijzondere dag nu al geslaagd!
  • Voor de moeder van oud-premier Balkenende schenkt Maître Sommelier Arnold Zwartkruis graag nog een glaasje!
  • Wat een lieftallige dame die echtgenote van kunstenaar Michel Poort en ook tof gezelschap aan tafel
  • Voor de oestermannen waren de oesters net een weekje te vroeg. Ze lieten zich lastig openen
  • Gastvrouw en Oestermeisje Claudia Brevet heeft en houdt alles haarscherp in de gaten
  • Oud-minister Professor Dr. Willem Vermeend wilde coûte que coûte meer over de veredelde drug weten
  • Ries van der Vlugt van Just Add Wine, Oud-minister Willem Vermeend en Claudia Brevet bruisende verbroedering
  • Geen idee! Wat zou Mevrouw Thona Balkenende nu denken! Misschien vraagt ze zich af hoe het met Jan Peter gaat?
  • Champagne? Dat in ieder geval. Je gaat er helder van denken. Je wordt fantasierijk en zelfs speels en gevat. Het is een veredelde drug die je jezelf kunt toestaan. Het is opwekkend en maakt je euforisch. Net of die bubbels een geheim in zich dragen, dat zich openbaart als Willem spreekt
  • Netwerker en Member of the Managing Ricoh-Board proost met Ine Goossens van Just Add Wine op een fantastische dag en op een zalige Champagne
  • Zullen we het toch proberen lijkt Televisiepersoonlijkheid Geert Hoes van Productions Well Media even te denken
  • Ze zijn wel erg rauw! Maar wel erg lekker Geert! Wanneer doen we iets met wijn?
  • Paul Nanninga blij:
  • In de achterhoede Dave Dormits van Residence Wijnimport die toch maar mooi voor het mooie Riedelglaswerk heeft gezorgd
  • Ondanks dat ze zich dit jaar lastiger lieten openen blijft het een zalige Zeeuwse delicatesse
  • Het einde van de vangst nadert en iedereen is in opperbeste stemming in afwachting van wat nog komen gaat
  • Joke van den Boer van Maison van den Boer, één van Brabants paradepaardjes wacht op het bankje rustig de verdere culinaire verrassingen af
  • Tja de enige echte Filet Balik Zar Nikolaj haalde Ine (Droogh) Goossens als eerste in 1987 al naar Nederland
  • Claudia Brevet had het over een Zebra! Zou dat Ricoh-topman Carol Dona kunnen zijn?
  • Inderdaad! Een schitterende ruiker voor Marianne en een Zebra voor Ricoh-topman Carol Dona
  • Ine Goossens van Just Add Wine gelooft heilig dat het genieten van Champagne een ode is aan de mensen die nog steeds geloven in de kracht van de economie, creativiteit en positivisme. Laten we zeggen in de kracht van Ricoh. Tot volgend jaar!
  • Het ravissant mooie Choco Chanel tasje van Sous-Chef Paul de Groote. Werkelijk beeldschoon en om op te vreten!

 

Auteur: Ine Goossens | Just Add Wine