[subcontent;block=div] [subcontent.content]

DE RAPPORTUITREIKING VAN DE GROTE HAMERSMA 2014 KOMT ERAAN!

Datum: 12-09-2013

 

GEEN TAAK! GEEN HER! 

Wij waren niet van plan om naar de schoolbanken terug te keren maar door een amusant stuk van Harold Hamersma in NRC Koken over de spectaculaire wijnen van Liber Pater (zusje is bijna op aard) zijn wij toch naar zijn klas gegaan. Niet lullen maar drinken staat er op het bord . Hamersma, een van de leukste wijnschrijvers van ons land, deelt zijn kennis graag met de vaderlandse wijnliefhebber en ruikt, zuigt (slurpt?) en spuwt er lustig op los maar zonder blabla in verrijkende (wijn) taal. Vol humor en geestdrift deelt hij cijfers uit en houdt hij je met twitter bij de les. Soms geeft hij plaatjes weg of roept streng maar rechtvaardig: “lekkerder kan ik het niet maken, wel goedkoper, zelfs bij Just Add Wine." Toch zijn we niet blijven zitten in zijn klas maar met vlag en wimpel overgegaan. Geen taak. Geen her. We worden zelfs genoemd in de speciale biobijlage dus dat belooft ook wat voor het volgend jaar! 

RAPPORTUITREIKING!

Op vrijdag 20 september vindt de rapportuitreiking plaats en als u vanwege dringende zaken hierbij niet aanwezig kunt zijn moet u niet te lang wachten om met ons te overleggen hoe de genomineerde wijnen - heel veel mét plaatjes en zelfs één met een stempel - snel in uw bezit komen. Houdt ook de website www.justaddwine.nl in de gaten om de cijferlijst te raadplegen. En u begrijpt natuurlijk wel dat we alle wijnen opnieuw hebben gekaft met aanzienlijk minder Euries waardoor u minder flink in uw buidel hoeft te tasten.

DORST NAAR INFORMATIE

Voor alle liefhebbers met dorst naar informatie ziet het rooster er voor zondag 22 september in principe zo uit. Al onze door Harold Hamersma genomineerde wijnen - én grower Champagne - zullen in ons huis in Oude Pekela tussen 14.00 en 19.00 uur open staan en ter plekke geproefd én direct meegenomen kunnen worden. Vanaf vrijdag 20 september kunt u uw bestellingen al doorgeven die dan voor u ‘op taak worden gezet’ en vervolgens bij u thuisgebracht. Let op: DE GROTE HAMERSMA kunnen we niet meesturen maar is natuurlijk vanaf 20 september overal in Nederland te koop. Het zal een mooi Frans getint feest worden rond ambachtelijke kazen en genomineer de wijnen. Voor wie dit bericht zondag 22 september netjes bij ons inlevert staat er bij aankoop van uw wijn per proefpaar een fles Edel Natur 2011Limited Selection by Just Add Wine van Stéphane Bannwarth ter waarde van 10.50 te wachten. Niet gefilterd, niet geklaard en natuurlijk zonder zwavel. Zoals u het van ons gewend bent. 

Met hartelijke groet,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt.

P.S. Neem al uw wijnvrienden mee!

 

Just Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hierIndien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier