Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

DE KLEI DOOS VAN NICOLAAS MET ABOURIOU | PURE RAUWE NIETSONTZIENDE WIJNEN

Datum: 25-11-2012

 

Dear winelovers and friends,

De Klei doos van Nicolaas

uit mijn sokken geblazen

Abouriou, dacht ik. Dat kun je zo hebben. De één peinst over de nieuwe politiek, een ander over de varkenscyclus, de volgende over waar hij het tandpastadopje heeft gelaten. Nicolaas is in de Elsevier van 27 oktober op zoek naar Abouriou. Die obscure druif uit het Muscadetgebied waar Marc Pesnot zulke lekkere wijn van maakte. Of maakt? Hij is in elk geval niet meer te koop in Nederland, schrijft hij. Andere wijnen van Pesnot wel. Sublieme Muscadetachtigen. Ik vroeg de importeur om proefflessen. Geen probleem. En genereus stuurde ze nog wat wijnen die ik misschien interessant zou vinden. Uit Mâcon, de Loire, Beaujolais, Chablis. Plus de uitnodiging een Bordeaux van 3.000 Euro de fles te komen proeven. Interessant? Ik sta nog te stuiteren. Uit mijn sokken geblazen van verbazing, verrassing, verrukking. Pure rauwe nietsontziende wijnen van de Bende zonder Zwavel. Niet bepaald ieders smaak, maar stamt u via een of andere zijlijn af van Bacchus: ga hier op ontdekkingstocht. Weergaloos. En ik benijd de mensen die straks voor het eerst kennis gaan maken met Labouriou. Dus voor wijnliefhebbers op zoek naar iets spannends proef de pure wijnen uit deze proefdoos. Stuk voor stuk verteerbaar en inzetbaar bij ontelbare culinaire mogelijkheden. Perfect bij oesters en zeevruchten. Om gekoeld te worden gedronken, om uw dorst te lessen en om met gulle hand te schenken. En vergeet niet:  de R is in de maand!

Bestel nu de Doos van Nicolaas en haal uw vrienden in huis of geef een Doos van Klei cadeau.


Prijs per doos van 6 flessen van 91.00 voor 85.00 inclusief btw

inhoud

blanc 3 | 2011 | muscadet LA BOHÈME | MELON | 30 HL|HA  

blanc 2 | 2011 | MUSCADET miss terre VIEILLES VIGNES | MELON | 30 HL|HA

rouge 1 | 2011 | labouriou equinoxe nature | abouriou | 30HL|HA 

 

Het is iets gevaarlijks, die natuurlijke wijnen. Voor je het weet wil je niets anders meer drinken en zeker in het wit zijn het fascinerende smaken. Je hebt er wel een open geest voor nodig!   Lees meer ... en kijk op Facebook ... want foto's zeggen meer!

Veel plezier!

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Wij bieden u de volgende eenvoudige bestelmethode

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

verzendkosten

Door heel Nederland € 9.50 per doos van 6 en gratis bij 12 flessen of meer

Geen verzendkosten in Groningen en omstreken

L(i)efhebbers van een eigenzinnige keuken én van (onze) vins naturels ga hier genieten

  • www.bijjef.nl*
  • www.dorsetborne.nl
  • www.indekeukenvanfloris.nl
  • www.piloersema.nl/*
  • www.restaurantcallas.nl*
  • www.mylord.be/**
  • Just Add Wine

    U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier