Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

CLOS LANDIRAS - HET ZUSJE VAN LIBER PATER SLAAT IN ALS EEN BOM!

Datum: 07-12-2013

 

Wat drinken we er met Kerst bij

Clos Landiras 2010 | Liber Pater | Loic Pasquet

DE WAARHEID in DE WIJN

Lieve mensen,

Ik krijg vleugels als ik besef hoeveel energie wijnen mij geven die bij mij passen. Hoe anders begint mijn dag. Ik voel mij beter, alles smaakt mij beter en ik schrijf beter, ook al heb ik een afdwalende schrijfstijl. Want meestal hebben mijn vineuze teksten niets met de wijn zelf te maken maar met het verhaal hoe lichaam en geest in de wijn samenkomen. Het punt is, dat de wijn vaak de minst belangrijke factor is en de mensen, de plaats en de les je veel langer bijblijven dan de lege inhoud van een glas. Waar het om draait is 'de waarheid in de wijn'.

ESSENTIE VAN BORDEAUX

Vandaag vertel ik u over Clos Landiras. Het zusje van Liber Pater. Door haar verschijning zijn wij weer van Bordeaux gaan houden en die liefde is een paar jaar geleden begonnen bij Loic Pasquet. We waren direct verkocht. Niet alleen door zijn missie maar ook door zijn inspirerende zoektocht naar de essentie van Bordeaux. Niet alleen door het gebruik van al zijn zintuigen om zijn passie voor de wijnen van Bordeaux vorm te geven maar ook omdat hij puurheid voorop stelt en zich niet vastlegt aan een bedachte stijl maar anticipeert op terroir en hun specifieke kenmerken waarbij de nadruk ligt op wijnen met een ziel. Op wijnen met een bijna niet te bevatten zuiverheid, intensiteit en verfijning waarbij het intensieve werk, de geringe opbrengsten en de hoge kosten peanuts zijn vergeleken bij hoe hij oogst en hoe het wijn maken zelf verloopt.

COLLECTOR'S ITEM

Van de Liber Pater wijnen, waarvan elke druif met de hand geknepen is en elke fles, mede vanwege het bijzondere etiket, op voorhand een collector's item is, zijn in 2007, 2009, 2010 en 2011 slechts 1200 flessen gemaakt voor rood en 300 voor wit, in 2008 en 2012 helemaal niets en voor 2013 is het nog maar de vraag.

aureool op uw kersttafel

Daarom sloeg het zusje in als een bom. De lat ligt net zo hoog maar de prijs veel lager. Door haar onweerstaanbare charme weet ze zelfs de wijnliefhebber die niet van Bordeaux houdt voor zich te winnen. Ze is mooi van nature en heeft de ranke houding van een kwaliteitsdressuurpaard, geurt zeer lekker en is met haar uitgebalanceerde lijnen en chique koppie een weelderig genot om uitbundig of stilletjes van te genieten. Een aureool aan uw kersttafel! In kwaliteit en prijs niet te verslaan. Opgevoed en vertroeteld door Loic Pasquet himself. Gelimiteerd dus Hurry Up! Eén ding is in ieder geval al duidelijk: de pers en de gastronomie lopen weg met haar.

cadeauverpakking

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u de beleving én de smaaksensatie van deze verbazingwekkende Bordeaux uit de Graves ook thuis niet zou willen missen bij bijvoorbeeld lièvre royal, een aangeklede haas, waarbij u de rugfilets met een lepel van het karkas krult doen wij u graag een voorstel. Omdat het natuurlijk gewoon leuk is om  zo'n mooie fles Clos Landiras cadeau te geven als eindejaarsgeschenk aan een relatie, collega of vriend die u wilt verrassen met een boodschap en een lief woordje doen wij er de cadeauverpakking voor een, twee of drie flessen én de spannende verhalen over Liber Pater en Clos Landiras als kerstcadeautje bij. En alsof het de gewoonste zaak van de wereld is ontvangt u uw bestelling gratis aan huis. Dan voelt het al een beetje als Kerst!

 

Met een allerhartelijkste groet,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

P.S. Clos Landiras is gemaakt van 50% Cabernet Sauvignon en 50% Merlot

Wij bieden u de volgende eenvoudige bestelmethode

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen VinologixFollow us on justaddwineNL   Follow Ine Goossens on Facebook

CHRISTMAS FANTASY SHOPPING LIST | BORDEAUX

Geen verzendkosten!

two of a kind CLOS LANDIRAS | graves | 2008 | 2010 | 2011| Agriculture Biologique

 2 | CLOS LANDIRAS 20082 | CLOS LANDIRAS 20102 | CLOS LANDIRAS 2011

      6 FL VAN  289.00 VOOR 260.00 INCL. BTW

 2 | TWO OF A KIND CLOS LANDIRAS | VAN  520.00 VOOR 475.00 INCL. BTW = 12e gratis

 ***

six of a kind CLOS LANDIRAS | graVES | 2008 | Agriculture Biologique

 6 | CLOS LANDIRAS 2008 | LOÍC PASQUET | VAN  297.00 VOOR 270.00 INCL. BTW 

 2 | SIX OF A KIND CLOS LANDIRAS 2008 | VAN  540.00 VOOR 495.00 INCL. BTW  = 12e gratis

 ***

six of a kind CLOS LANDIRAS | gRAVES | 2010 | Agriculture Biologique

  6 | CLOS LANDIRAS 2010 | LOÍC PASQUET | VAN  285.00 VOOR 260.00 INCL. BTW

  2 | SIX OF A KIND CLOS LANDIRAS 2010 | VAN  520.00 VOOR 475.00 INCL. BTW = 12e gratis

  ***

six of a kind CLOS LANDIRAS | graves | 2011 | Agriculture Biologique

  6 | CLOS LANDIRAS 2011 | VAN  285.00 VOOR 260.00 INCL. BTW

  2 | SIX OF A KIND CLOS LANDIRAS 2011 | VAN  520.00 VOOR 475.00 INCL. BTW  =12e gratis

  ***

Clos Landiras | Liber Pater | Loic Pasquet

REFERENTIES

The perfect handshake of taste & confidence 

U vindt onze Grower Champagnes & Natuurlijke Wijnen ook in deze restaurants, hotels en zelfs in een waanzinnig Bed & Breakfast

 
  • www.airdutemps.be**
  • www.bijjef.nl*
  • www.corona.nl
  • www.couvertcouvert.be*
  • www.degroenelantaarn.com*
  • www.dejonkman.be**
  • www.dekarmeliet.be***
  • www.depastorale.be**
  • www.dorsetborne.nl
  • www.factorij10.be
  • www.gebrhartering.nl
  • www.hertog-jan.com***
  • www.hofvancleve.be***
  • www.indekeukenvanfloris.nl
  • www.interscaldes.eu**
  • www.lamereanne.nl
  • www.markt11.be
  • www.mylord.be**
  •  
  • www.piloersema.nl
  • www.restaurantavantgarde.nl*
  • www.restaurantcallas.nl*
  • www.restaurantcordial.nl*
  • www.restaurantdavinci.nl**
  • www.restaurantdekas.nl
  • www.restaurantdeleest.nl***
  • www.restaurant-delindehof.nl*
  • www.restaurantivy.nl**
  • www.restaurantperceel.nl*
  • www.restaurantwaterproef.nl
  • www.rijsel.com
  • www.sanscravate.be*
  • www.schatteman.be
  • www.selgris.be*
  • www.sergioherman.com***/pure-c*
  • www.tanuki.be
  • www.tzilte.be**
  • Just Add Wine

     

    U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier