Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

Eenmalige GDPR wijn met de geur van privacy en het aroma van vertrouwen

Datum: 25-05-2018

Beste wijnliefhebber,

Fotopersburo Dijkstra bv | Horeca Misset | mei 2018

Op uw gezondheid!

Long story short : de nieuwe privacy wetgeving GDPR beschermt uw gegevens met even veel zorg als wij altijd al deden, ook onder ons nieuwe privacy statement. 

Het zou toch doodzonde zijn als u al het wijnnieuws rond Just Add Wine voortaan zou moeten missen. Mocht u onze mails toch niet meer wensen te ontvangen dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief uitschrijven om uw gegevens definitief te wissen uit ons bestand.

Maar Just Add Wine zou Just Add Wine niet zijn als wij u op deze beslissende dag niet zouden verwennen met een unieke GDPR WIJN met de geur van privacy, het aroma van vertrouwen en het enthousiaste verhaal van Harold Hamersma. U moet ons alleen beloven dat u hem niets verteld want Harold heeft voor deze bijzondere wijn van 100-jaar oude stokken veel meer betaald dan onze eenmalige GDPR weggeefprijs van vandaag.

 


Harold schrijft: Pietje Precies, Jean-Francois Promenet. Deze Gamay-gek. Ik kijk naar hem op de foto die de importeurs - die gek zijn op buitengewone natuurwijnen - op hun website hebben gezet. Een baardige tovenaar op een tractor die enigszins verschrikt in de camera kijkt. "Wat is dat? Mag ik weer aan het werk?" Vooruit, J-F! En doe het vergaarde druivensap daarna gewoon in een gekke, atypische fles. Kan jou het schelen dat daarmee alle regels met voeten worden getreden: helder glas, Bordeaux-model. Kunnen we meteen al dat dringen en deinen zien van al die kersen en bessen die eruit willen. Kakelende kersenkaravaan. Praalwagenbessen. Vlaggetjes zuren. Het sap zoeft, de zuren flinteren.

Deze Beaujolais-Villages Cuvée Prom 2014 krijgt van Harold een dikke negen. Dus een 9+

 

eenmalig GDRP 6-PACK

  6 flessen 2014 MAISON LEYNES CUVEE PROM van 147.00 voor 85.00 inclusief BTW

12 FLESSEN 2014 MAISON LEYNES CUVEE PROM van 294.00 voor 160.00 inclusief BTW

De verzendkosten van 9.50 zijn gratis. Mooier kunnen we het niet maken wel natuurlijker. Bent u al enthousiast? Stuur dan direkt een mail naar info@justaddwine.nl want dit mooie aanbod loopt alleen deze maand mei 2018.

Hartelijke groet,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Volg ons op Facebook en Instagram

www.justaddwine.nl

TELEFOON 

T +31(0) 6 51 41 68 98

E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen VinologixJust Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier