Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail


Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

FRANKEN | 2NATURKINDER | FRANCONIAN NATURAL SHOT

Datum: 23-09-2015

MOTHER AND FRIEND & SEXISM AND SYLVANER BY ALICE FIERING

  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder
  • 2 Naturkinder

INSTINKT PUR

So einen Wein kriegt nur einer hin mit Instinkt!

Der Heimat Silvaner von Michael Völker und Melanie Drese ist für Freiluftdenker und Entdecker auf eigene Faust die ihn nicht trinken aus Prestige sondern als Lebenselixier. Denn dieser naturbelassene Silvaner aus Franken ist eine Besonderheit ohne irgendwelche Zusätze und heute in der Top-Gastronomie gefragt. Schmeckt naturgemäss völlig anders. Schmeckt intensiver und urwüchsiger. 

Er vergärte spontan, also ohne Hilfe von Zucht-oder gar Aromahefen und wurde ohne Schönen und Filtern und ohne Schwefel in die Flasche gebracht. Auf den ersten Blick scheint die Herstellung von naturbelassenen Weinen ganz simpel zu sein. Man lässt den Most einfach gären, macht danach nichts und lässt dem Wein die Zeit sich zu entwickeln. Es braucht jedoch viel Erfahrung und Mut.

GROSSE WANDERLUST

Dass allerschönste für uns sind die Begegnungen mit den Menschen die diese Weine mögen und davon erzählen. Traditionelle Silvaner Liebhaber werden enttäuscht sein während Sommeliers stets auf der Suche sind. Klar! Es gibt nur wenige Flaschen. Und wenn man mal nicht weiss, welcher Roter getrunken werden soll, dann erinnert man sich Grosse Wanderlust. Instinkt Pur.

Silvaner, Regent und jetzt auch Schwarzriesling/Pinot Meunier bei den 2Naturkinder.

Faszinierend Grossartig! Einfach Wunderbar!

NIEUWE JAARGANG 2017 januari 2019

BLANC 2017 | FLEDERMAUS WEISS | 75% M-TH & 25% SILV 

BLANC 2015 | HEIMAT SILVANER 

BLANC 2016 | HEIMAT SILVANER 

BLANC 2017 | DREI FREUNDE | BACCHUS/MULLER-THUR/SILV 

ROUGE 2017 | FLEDERMAUS ROT | PINOT MEUNIER | UITVERKOCHT

ROUGE 2017 | KLEINE WANDERLUST | REGENT  

ROUGE 2016 | GROSSE WANDERLUST | REGENT

ROUGE 2016 | SPATBURGUNDER/PINOT NOIR 

rosé 2017 | BLACK BETTY | ROSE | DOMINA 

 

Auteur: Ine Goossens | Just Add Wine