
Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
Just Add Wine bij Francois Geurds in Rotterdam
Datum: 06-04-2009
|
Alle gerechten hadden die unieke combinatie van innovatieve creativiteit en de pure essentiële smaak. Waar mogelijk wordt er gewerkt met eerlijke biologische producten. Spectaculair was de tomatenbereiding die met stikstof naar een totaal andere structuur was veranderd en na een aantal flinke teugen uit de waterpijp waren we klaar voor het eerste gerecht. Beetgare kreeft en een mooie moot zeebaars. Gevolgd door één van de 'trademarks' van François: een mini-hoorntje van piccalillyijs met een droprandje. Een smaaksensatie die je ondergaat alsof er duizenden ijskristallen door je hoofd dwarrelen. heston blumenthal en ferrand adriàDaarna een absoluut hemelse jakobsschelp met een ongelooflijk lekkere toffee van pompoen. De kalfszwezerik spannend vergezeld van compote van zoete uien, vloeistof van zoete uien en een witte schuim van Curry was een kunststukje op het lange witte bord. Terwijl François de geurinstallatie bediende, die in de Chefs Table van het bijna theatrale en toch super modern ingerichte restaurant was ingebouwd werd ons als hoofdgerecht een wegsmeltend lapje ossenhaas geserveerd. Wij zagen uit naar het dessert met een feestelijk tintje want omdat Ries die dag jarig was viel er aan onze tafel iets te vieren. Gelukkig is over de wijnkaart nagedacht en genoten wij van niet alleen van mooie wijnen en absoluut hemelse lekkernijen maar ook van een opvallend vriendelijk en zeer professioneel team. FG heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Hoe kan het ook anders in een alom gemoedelijke ambiance en met een enthousiaste persoonlijkheid als François Geurds, die twee jaar Sous-Chef was van het driesterrenrestaurant The Fat Duck in Londen. Heston Blumenthal wordt samen met Ferrand Adrià van het driesterrenrestaurant El Bulli in Spanje gezien als de beste Chef ter wereld. De sterren bij Geurds zullen niet lang op zich laten wachten. Wij hebben er een highlight bij. www.fgrestaurant.nl/ |