Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


 • Just Add Wine
  Ine Goossens & Ries van der Vlugt
  Feiko Clockstraat 139
 • 9665 BH Oude Pekela
 • M +31(0)620198832 Ries
  M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

Just Add Wine bij Francois Geurds in Rotterdam

Datum: 06-04-2009

Ivy | Rotterdam

Alle gerechten hadden die unieke combinatie van innovatieve creativiteit en de pure essentiële smaak. Waar mogelijk wordt er gewerkt met eerlijke biologische producten.

Spectaculair was de tomatenbereiding die met stikstof naar een totaal andere structuur was veranderd en na een aantal flinke teugen uit de waterpijp waren we klaar voor het eerste gerecht. Beetgare kreeft en een mooie moot zeebaars. Gevolgd door één van de 'trademarks' van François: een mini-hoorntje van piccalillyijs met een droprandje. Een smaaksensatie die je ondergaat alsof er duizenden ijskristallen door je hoofd dwarrelen.

heston blumenthal en ferrand adrià

Daarna een absoluut hemelse jakobsschelp met een ongelooflijk lekkere toffee van pompoen.  De kalfszwezerik spannend vergezeld van compote van zoete uien, vloeistof van zoete uien en een witte schuim van Curry was een kunststukje op het lange witte bord. Terwijl François de geurinstallatie bediende, die in de Chefs Table van het bijna theatrale en toch super modern ingerichte restaurant was ingebouwd werd ons als hoofdgerecht een wegsmeltend lapje ossenhaas geserveerd. Wij zagen uit naar het dessert met een feestelijk tintje want omdat Ries die dag jarig was viel er aan onze tafel iets te vieren. Gelukkig is over de wijnkaart nagedacht en genoten wij van niet alleen van mooie wijnen en absoluut hemelse lekkernijen maar ook van een opvallend vriendelijk en zeer professioneel team. FG heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Hoe kan het ook anders in een alom gemoedelijke ambiance en met een enthousiaste persoonlijkheid als François Geurds, die twee jaar Sous-Chef was van het driesterrenrestaurant The Fat Duck in Londen. Heston Blumenthal wordt samen met Ferrand Adrià van het driesterrenrestaurant El Bulli in Spanje gezien als de beste Chef ter wereld. De sterren bij Geurds zullen niet lang op zich laten wachten. Wij hebben er een  highlight bij. www.fgrestaurant.nl/

 • super moderne inrichting van het restaurant Ivy
 • François Geurds met brigade in de keuken van Ivy
 • keukenbrigade van Ivy
 • Giovanni van Linschoten, Ine Goossens en Ries van der Vlugt
Auteur: Ine Goossens | Just Add Wine