Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

TOPMAN RICOH ONTHAALT PROMINENTEN IN INTER SCALDES OP ZEEUWSE DELICATESSE

Datum: 22-09-2011

Stan Huygens Journaal Telegraaf kopt "Voorproefje van oesters, een zonnetje op het hoofd en een fris glas champagne Inflorescence van Cédric Bouchard".

WERVELENDE RICOH-OESTERPARADE IN MANOIR INTER SCALDES

Nieuwsgierig naar de fotoreportage? Klik hier...

Op maandag 19 september voltrok zich in Manoir Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen traditiegetrouw voor de zesde maal de jaarlijkse Ricoh-Oesterparade. Heel wat door de wol geverfde fijnproevers en liefhebbers van de Zeeuwse delicatesse gaven ook dit jaar maar wat graag gehoor aan de uitnodiging van gastheer Carol Dona, topman van Ricoh Nederland BV en zijn vrouw Marianne. Een select gezelschap van prominente gasten uit de Nederlandse politiek, de showbizz en het bedrijfsleven waren naar het Zeeuwse Kruiningen gekomen om zich niet alleen te vergewissen van een prachtige tocht over de Oosterschelde en te smullen van de bite van de eerste platte oester maar ook om te smikkelen van al het gastronomisch snoepgoed uit de twee-sterren keuken van Jannis Brevet. Door het uitnodigende weer en door het maritieme vergezicht leek de warmte van de zon aan alle activiteiten een extra cachet te geven. Iedereen had alles uit de kast gehaald om het de verrassingsgasten naar de zin te maken. Onder het toeziend oog van de moeder van oud-premier Balkenende en Claudia Brevet kreeg topman Carol Dona op de Beatrix II het eerste mandje platte  oesters overhandigd. De gastvrije sfeer en culinaire verwennerijen waren overrompelend. Er werd aandacht (en Champagne) geschonken aan een keur van grootse verleidingen die het leven op meer dan één manier veraangenaamden.

BRUISENDE VERBROEDERING EN BEVLOGEN GEESTEN

Bevlogen geesten die de kwaliteit van hun product hoog in het vaandel dragen waren mede verantwoordelijk voor al het lekkers. Wijnkoperij de Lange, Résidence Wijnimport en Goessens brachten wijnen mee van innovatieve producenten met passie en Roy Pachai van Caviar Exclusives liet de gasten niet alleen zeldzame kaviaar maar ook de zaligmakende Filet de Balik proeven. Volkomen vanzelfsprekend ontstond een bruisende verbroedering en kon je de gezichten zien glunderen bij het rijkelijk vloeien van Champagne Roses de Jeanne Inflorescence Côte de Val Vilaine. Unaniem was men van mening dat de huischampagne van Manoir Inter Scaldes niet alleen een trouvaille van Just Add Wine is maar ook een van het zuiverste sap. Levensgenieter en oud-minister Willem Vermeend wilde coûte que coûte meer over de veredelde drug weten en Hanja Maij-Weggen, oud-commissaris van de koningin in Noord-Brabant vond Roses de Jeanne een highlight to heaven!

choco chanel om op te vreten

Na de wervelende oesterparade werd 's avonds in Manoir Inter Scaldes tong en oog onweerstaanbaar in verrukking gebracht want de verlokkingen waren niet alleen talrijk maar ook verleidelijk! De kroon op de memorabele avond  was ongetwijfeld de spectaculaire creatie van het ravissant mooie Choco Chanel tasje van Sous-Chef Paul de Groote. Werkelijk beeldschoon en om op te vreten!

love under construction

Als we Ricoh-topman Carol Dona mogen geloven wordt het Ricoh-gevoel volgend jaar nog hechter en mag het van kunstenaar Michel Poort van Love under Construction met nog meer liefde voor elkaar zijn. De uitbundige sfeer werd spontaan verlengd door bij het naar huis gaan een prachtig kleinood van zijn hand mee te mogen nemen in de vorm van een kleine witte box gevuld met minnestrelende liefdeskaarten! Tot volgend jaar. Let's make it a LOVE-A-Fair! 

Ine Goossens & Ries van der Vlugt 

www.justaddwine.nl 

 

Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier