Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

WIJNFANATEN SOMMELIERS EN CHEFS KOM NAAR GROOTSE WIJNEN KLEINE IMPORTEURS

Datum: 10-04-2012

 

AAN ALLE WIJNLIEFHEBBERS CHEFS EN SOMMELIERS

Aanstaande zondag en maandag 15 en 16 april bent u in de unieke gelegenheid om een leuk, gezellig, enerverend en inspirerend dagje uit te gaan. Mits oog voor smaak natuurlijk en liefhebber van wijn en culinaire zaken. Want de derde editie van Grootse Wijnen Kleine Importeurs, hét wijnspektakel in Showkas de Arendshoeve in Aalsmeerderbrug komt er weer aan. Centraal staan vineuze beleving, passie en aandacht voor het proeven van wijn.

natuurlijke wijn

Wij van Just Add Wine zijn super trots om als debutant en aan het begin van een nieuw (wijn) seizoen twee dagen lang de kans te krijgen om onze passie over wijn en vooral over natuurlijke wijn met wine lovers te delen! En wie denkt dat conventioneel en industrieel gemaakte wijnen nog steeds de meest verantwoorde wijnen zijn die u wellicht drinkt die heeft de laatste tijd niet goed opgelet. De wijnen van vandaag en van de toekomst zijn namelijk biologisch of biodynamisch en vaak zonder zwavel. Niet dat u die omstreden wijnen niet mag drinken want roken mag u ook. Goed voor uw plantje is het niet. Dus denk, doe, geniet, vier, deel en proef mee tijdens dit bijzondere wijnconcept waar wel meer dan 50 gepassioneerde en bevlogen wijnfanaten al hun ingrediënten voor een prachtig nieuw wijnjaar presenteren en ontegenzeggelijk het verschil maken.

KOM PROEF EN PROFITEER

Laat u inspireren en voorlichten over wijnmakers die op onnavolgbare wijze en precisie wijn maken en deel vol blijdschap in het apetrotse enthousiasme over de blakende gezondheid van de druiven, de geurige aroma's en het goede zuur. Het afgelopen jaar hebben we oneindig veel betaalbaar lekkers en vooral veel zalige wijn met franje geproefd. Wijn zoals wijn natuurlijk bedoeld is. Delicaat punt is wel dat ons aanbod klein is en de vraag groot. Kom, proef en profiteer. En omdat u ten slotte elke dag plezier wilt hebben van uw aankoop kunt u alle wijnen niet alleen vrijblijvend bij ons proeven maar ook direct bestellen. Wij hebben spannende doosjes voor u klaar staan. En vergeet Roses de Jeanne, de Champagne van het Jaar niet.

HET HUIS MET DE VIJF VINOLOGEN

U kunt er niet omheen! Sterker nog u zult het boeiend en gezellig vinden, verrassend bovendien. Want dynamisch en gastvrij als we zijn hebben we ook nog het Huis met de Vijf Vinologen uitgenodigd. Wat de door passie gedreven broers Toon & Rick Sijtsema van de Noord-Hollandse parel La Mère Anne in Oudendijk u voorschotelen is gastronomisch snoepgoed van de bovenste plank. Niet alleen overrompelend door een weergaloze presentatie maar ook door een trefzekere wijn/spijs combinatie. Het zou ons niet verbazen als daar binnenkort een Bib Gourmand op de gevel staat. Dit worden beslist spirituele dagen! U komt toch ook!

U kunt ons vinden op proeftafel 15 en 15a. En om er een beetje in te komen kunt u als voorproefje op de onderstaande linken van de wijnmakers klikken. Kom ook even bij ons langs om uw neus in een MYSTERY GRAPE te steken en doe vooral mee aan de WIJNVEILING voor een goed doel.

 

Met een allerhartelijkste groet en tot ziens in Aalsmeerderbrug,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

P.S. Consumenten en liefhebbers zijn welkom op zondag 15 april en Chefs en Sommeliers op maandag 16 april. Voor meer informatie over beide dagen klik hier www.grootsewijnen.nl

 

 

 

 

 

 Just Add Wine

 

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier