Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

DE RAPPORTUITREIKING VAN DE GROTE HAMERSMA 2014 KOMT ERAAN!

Datum: 12-09-2013

 

GEEN TAAK! GEEN HER! 

Wij waren niet van plan om naar de schoolbanken terug te keren maar door een amusant stuk van Harold Hamersma in NRC Koken over de spectaculaire wijnen van Liber Pater (zusje is bijna op aard) zijn wij toch naar zijn klas gegaan. Niet lullen maar drinken staat er op het bord . Hamersma, een van de leukste wijnschrijvers van ons land, deelt zijn kennis graag met de vaderlandse wijnliefhebber en ruikt, zuigt (slurpt?) en spuwt er lustig op los maar zonder blabla in verrijkende (wijn) taal. Vol humor en geestdrift deelt hij cijfers uit en houdt hij je met twitter bij de les. Soms geeft hij plaatjes weg of roept streng maar rechtvaardig: “lekkerder kan ik het niet maken, wel goedkoper, zelfs bij Just Add Wine." Toch zijn we niet blijven zitten in zijn klas maar met vlag en wimpel overgegaan. Geen taak. Geen her. We worden zelfs genoemd in de speciale biobijlage dus dat belooft ook wat voor het volgend jaar! 

RAPPORTUITREIKING!

Op vrijdag 20 september vindt de rapportuitreiking plaats en als u vanwege dringende zaken hierbij niet aanwezig kunt zijn moet u niet te lang wachten om met ons te overleggen hoe de genomineerde wijnen - heel veel mét plaatjes en zelfs één met een stempel - snel in uw bezit komen. Houdt ook de website www.justaddwine.nl in de gaten om de cijferlijst te raadplegen. En u begrijpt natuurlijk wel dat we alle wijnen opnieuw hebben gekaft met aanzienlijk minder Euries waardoor u minder flink in uw buidel hoeft te tasten.

DORST NAAR INFORMATIE

Voor alle liefhebbers met dorst naar informatie ziet het rooster er voor zondag 22 september in principe zo uit. Al onze door Harold Hamersma genomineerde wijnen - én grower Champagne - zullen in ons huis in Oude Pekela tussen 14.00 en 19.00 uur open staan en ter plekke geproefd én direct meegenomen kunnen worden. Vanaf vrijdag 20 september kunt u uw bestellingen al doorgeven die dan voor u ‘op taak worden gezet’ en vervolgens bij u thuisgebracht. Let op: DE GROTE HAMERSMA kunnen we niet meesturen maar is natuurlijk vanaf 20 september overal in Nederland te koop. Het zal een mooi Frans getint feest worden rond ambachtelijke kazen en genomineer de wijnen. Voor wie dit bericht zondag 22 september netjes bij ons inlevert staat er bij aankoop van uw wijn per proefpaar een fles Edel Natur 2011Limited Selection by Just Add Wine van Stéphane Bannwarth ter waarde van 10.50 te wachten. Niet gefilterd, niet geklaard en natuurlijk zonder zwavel. Zoals u het van ons gewend bent. 

Met hartelijke groet,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt.

P.S. Neem al uw wijnvrienden mee!

 

Just Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hierIndien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier