Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

DE GROTE HAMERSMA WIJNEN DIE NIET NAAR DE BUREN GAAN

Datum: 20-09-2013


DGH ACTIEPRIJZEN T/M 12 OKTOBER 2013

DGH 2014 rapportcijfers JUST ADD WINE

DGH 2014 RAPPORTCIJFERS JUST ADD WINE ... DOWNLOAD PDF

DGH 2014 RAPPORTCIJFERS JUST ADD WINE

Lieve wijnvrienden,

Tsja...met zo'n prachtig rapport durven we wel thuis te komen. Al onze ingezonden wijnen zijn door wijnschrijver Harold Hamersma DGH-Waardig bevonden en zijn niet bij Huize Hamersma op de trap gezet.

DE GROTE HAMERSMA

Wijnen die zo bijzonder, zo onalledaags en zo opwindend zijn dat ze een 9 of hoger scoren zijn stuk voor stuk wijnen die ik niet alleen wil proeven maar ook wil drinken schrijft Harold in zijn lijvig boekwerk De Grote Hamersma. Wie mij volgt op Twitter weet wat ik daarmee bedoel. #ditgaatnietnaardeburen

DE BOVENMEESTER

Maar liefst 7 van onze wijnen belandden in de Top-25 Beste Bio Wijnen, 5 in de Top-25 Beste Internetwijnen en 8 hadden de persoonlijke voorkeur van Harold en kwamen in de Top-100 van De Grote Hamersma (en) terecht. Soms scoorde een wijn net iets beter of net iets minder dan een 9 maar daar heeft de bovenmeester ooit de minnetjes, plusjes en halfjes voor bedacht. Harold (en wij evenmin) houdt niet van wijnen die geforceerd van hun alcohol zijn afgebracht, houdt niet van oude en versleten modelletjes die de eindstreep toch niet halen en houdt niet van alcoholvrije wijnen want dat vindt hij seks hebben met een opblaaspop. Dus wat u bij het lezen van pagina 393 t/m 398 te wachten staat is extra opwinding in uw glas met als enige kanttekening dat Harold zich op bladzijde 398 toch moeilijk heeft kunnen bedwingen.

WIJNVERRASSINGEN

Voor wie van wijnverrassingen houdt en er aanstaande zondag 22 september bij wil zijn snel dan per boot, fiets, auto of kom lopend tussen 14.00 - 19.00 uur naar Oude Pekela en sla met al uw vrienden en vriendinnen uw slag bij de nog nooit eerder vertoonde spectaculaire Just Add Wine wijnvoordelen die u allemaal kunt spieken in het prachtige rapport DOWNLOAD PDF en die allemaal onderscheiden zijn met het DGH-Garantie-Stempel en het HH-Kwaliteits-Aura van de leukste en beste wijnschrijver van het land Harold Hamersma. Terwijl u proeft en tegelijkertijd profiteert van de scherpe kortingen (vergeet uw kadobon niet) - dat kan met een beetje zon ook buiten zijn - zorgen wij voor het binnenwerk.

Wij zien u graag bij onze glasbak. Puur voor de lol. Tot zondag. Mis het niet!

Hartelijke groet,

 

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

info@justaddwine.nl

 

 

 

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier