Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

DIT JAAR WIL IK U VERLEIDEN!

Datum: 07-01-2015

DIT JAAR WIL IK U VERLEIDEN!

Beste wijnliefhebber,

Dit jaar wil ik u verleiden!

Dit jaar wil ik indruk op u maken!

Daarbij daag ik u graag uit om mij te vertellen wat er deugt of niet deugt aan de door mij aan u voorgestelde wijn. Uiteraard pure wijn. U wordt dus mijn proever. Mijn spuugmaatje zo u wenst. Een natuurlijke verbinding tussen mij en uw glas. Een verbinding van het onverwachte want net als de mens is natuurlijke wijn geen dag hetzelfde. Wel altijd super verteerbaar. Zelfs eetlustopwekkend. Zo'n glas geeft je elke dag nieuwe energie. Waar de Beau Monde bloedzuigers op het lichaam loslaat en tegen het ontgiften een koffieklysma neemt zweer ik bij de genezende werking van pure wijn. Gelukkig komen er steeds meer liefhebbers die zich intens verdiepen in natuurlijke wijn. Veel van deze wijnen zijn troebel of een beetje dik en parelen soms omdat ze niet geklaard, niet gefilterd of niet gezwaveld zijn. Er zijn mensen die angst voor deze buitengewone wijnen hebben omdat zij vrezen dat dit verbazingwekkende zuivere sap in het glas te snel veranderd of achteruit gaat. Mijn ervaring is precies andersom. Deze wijnen zijn een veel langer genot. Net geopend kunnen ze de eerste paar minuten onvoorspelbaar, maar tegelijkertijd ongelooflijk boeiend en inspirerend zijn en presenteren zich vaak pas de volgende dag op z'n mooist. Vooral de wijnen zonder toegevoegde zwavel. Bij veel kwalen speelt te veel zwavel maar ook te veel eikenhout een negatieve rol. U heeft er uw migraine en uw kater aan te danken. Ik drink ze niet meer. Daardoor lig ik s'nachts niet meer aan het waterinfuus. Heb ik geen dikke knieën meer en geen vol gevoel door een veel betere stoelgang. Bovendien hoort Paracetamol tot het verleden. Daarom ook kan ik u de zojuist nieuw binnengekomen Prologue 2014 van de bewonderenswaardige vigneron Christian Ducroux uit de Beaujolais zo warm aanbevelen. Ons aller Harold Hamersma adviseert u van deze Gamay zelfs een dagelijkse portie te nemen! Lekker! Om te janken zó lekker! En zeer betaalbaar! Zeker als je bedenkt dat we hier te maken hebben met een biodynamische wijnmaker die tot het gaatje gaat en elke 6e rij met wijnstokken opoffert voor de aanplant van fruitbomen en bloemen die de biodiversiteit in de wijngaard bevordert en stokken zet op een meter van elkaar opdat zijn paarden Ewan en Kaïna goed kunnen manoeuvreren. Maar omdat een paard per uur 2 kilometer trippelt is hij toch op zoek naar een os die met 1 kilometer per uur veel langzamer stapt en weer beter voor de veerkracht van de bodem is. Omdat Christian de Franse autoriteiten beu is, is hij afgestapt van het keurmerk AOC en heeft hij gekozen voor de simpele omschrijving tafelwijn ofwel Vin de France. Een benaming die staat voor puristen die vanuit een diepgaand respect voor het terroir oproepen tot het maken van pure en natuurlijke wijnen. En voor een essentiële harmonie tussen de mens en de natuur. Dit moet u toch aanspreken. Maar mijn mooie actie spreekt u misschien wel meer aan. 

Prologue 2014  €   12.75  per fles inclusief BTW
Prologue 2014  €   67.50   6-pack (normaal €   76.50)
Prologue 2014  € 130.00 12-pack (Normaal € 153.00)
Prologue 2014  € 185.00 18-pack (Normaal € 229.50)

En omdat een vriendelijk gebaar altijd wonderen doet stuur ik u de doos van 6, 12 of 18 flessen gratis toe (normaal € 9.50). Vandaag bestellen is overmorgen in huis. 

Ik wacht met vreugde op uw mail en graag op uw reactie. Zo houden we contact en kan ik u toevoegen aan mijn lijstje met enthousiaste wijn-penvrienden. Ik ben ook van plan om u weer eens uit te nodigen voor bijvoorbeeld een voorjaarsproeverij. Ondertussen kunt u in een groot aantal toprestaurants volop van onze wijnen genieten en sinds kort ook in Groningen bij het net geopende Smaeck aan de Oude Boteringestraat.

Warme groet, ook van Ries, 

Ine Goossens 

P.S. Prologue 2014 matched perfect met huisgemaakte paté, rillettes of een duurzaam lapje Livar van het Limburgse kloostervarken. Of straks bij asperges. Echt waar!

www.justaddwine.nl

www.justaddwine.nl

 

 

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen VinologixJust Add Wine

 

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier