Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


 • Just Add Wine
  Ine Goossens & Ries van der Vlugt
  Feiko Clockstraat 139
 • 9665 BH Oude Pekela
 • M +31(0)620198832 Ries
  M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

DIE ENE 10- IN GROTE HAMERSMA WIJNGIDS 2016 DAAR BEN IK WEL NIEUWSGIERIG..

Datum: 08-12-2015 


Die ene 10-

Die ene 10- daar ben ik wel nieuwsgierig naar schreef een van mijn wijn-penvrienden. Niet dat ik die Hamersma zomaar vertrouw maar ik zou toch wel een flesje willen proberen. Als ik het goed begrijp krijgt één wijn uit de Elzas van alle 3000 door Harold geselecteerde wijnen het hoogste cijfer in "De Grote Hamersma Wijngids 2016".

Tja, als Harold punten uitdeelt en het is raak dan is iedereen er als de kippen bij. Niemand heeft dit juweel van een wijn aan zijn neus voorbij willen laten gaan.

In no time was de Pinot Gris Patience 2009 van Bannwarth bij ons uitverkocht. Iedereen wilde dit aureool wel op de kersttafel. Een fantastische wijn en in kwaliteit en in prijs niet te verslaan. Opgevoed en vertroeteld door de hele familie Bannwarth

Nu kunnen wij ons volkomen voorstellen dat u de beleving én de smaaksensatie van deze verbazingwekkende wijn(en) voor geen goud had willen missen en Jaw zou Jaw niet zijn als we ons best niet hadden gedaan om u toch nog uitbundig te kunnen verrassen. Hoe dat kan? Wel Bannwarth had nog enkele flessen voor ons bewaard. En met die laatste paradepaardjes willen wij u graag verwennen.

Met een BANNWARTH HURRAY WE WON SPECIAL 6-PACK in de buitencategorie waarvan er 4 uit de Top 25 Beste Wijnen komen en 2 buitengewone cuvée's die volgend jaar in de top 25 staan. Wedden? Helaas zijn er maar 24 pakketten. En u weet natuurlijk wel, wie het eerst.....

Ik hoop dat u erbij bent.

BANNWARTH TOP 25 beste wijnen in de grote hamersma 2016

HURRAY WE WON SPECIAL 6-PACK ( er zijn 24 pakketten)

Van € 151.50 voor € 125.00 inklusief BTW en verzendkosten 

 • 2009 Pinot Gris Patience dhg 10-
 • 2009 Riesling Patience DHG 9.5
 • 2012 Qvevri Pep's de Gewurzt DHG 9.5 - RdVF 17.5
 • 2011 Muscat DHG 10- (2014) 
 • 2011 Sylvan'être Pet Nat OLIEBOLWAARDIG
 • 2013 Qvevri Auxerrois COUP DE COEUR d'ine

HURRAY WE WON TRIO 6-PACK ( er zijn 48 pakketten)

Van € 132.00 voor € 108.00 inklusief BTW en verzendkosten 

 • 2 X 2009 Pinot Gris Patience DHG 10-
 • 2 X 2009 Riesling Patience DHG 9.5
 • 2 X 2011 Muscat DHG 10- (2014)

HURRAY WE WON DUO 6-PACK ( er zijn 48 pakketten)

Van € 136.50 voor € 123.00 inklusief BTW en verzendkosten 

 • 3 X 2009 Pinot Gris Patience DHG 10-
 • 3 X 2009 Riesling Patience DHG 9.5

 

Uiteraard zijn hier geen verzendkosten à € 9.50 aan verbonden. Mooier kunnen we het niet maken wel natuurlijker. Bent u al enthousiast? Stuur dan direkt een mail naar info@justaddwine.nl want dit mooie aanbod loopt maar één week tot en met dinsdag 15 december 2015.

We gaan er met Kerst en Oud en Nieuw even tussenuit.

Hartelijke groet en alvast veel plezier met uw wijn,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen VinologixJust Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hierIndien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier