Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

ALS IK EEN TOVERSTOKJE HAD.......

Datum: 03-04-2020


ALS IK EEN TOVERSTOKJE HAD........

 

 

Lieve wijnvrienden,

We leven in bizarre tijden maar toch heb ik het gevoel dat we dichter bij elkaar staan dan ooit. Natuurlijk kijken we allemaal verlangend uit naar het moment om weer volop naar buiten te kunnen gaan om onze vrijheid te vieren en samen te zijn.

Juist nu met het zonnige lenteweekend in het vooruitzicht en warme stranden die ons liever niet zien komen moet je wel iets leuks en lekkers verzinnen om het thuis extra gezellig te maken. Daarom hebben Ries en ik een wijn-hoera-momentje voor je bedacht om zelf wijnpakketten samen te stellen uit de feel-good-wijnlijst met zeer scherpe prijzen. Sla je slag. 

 

Dat kunnen dozen zijn van 6, 12 of 18 flessen. Bovendien brengt de DPD de wijnpakketten gratis bij je thuis. Het zijn stuk voor stuk prachtige wijnen maar dat ben je ondertussen wel van ons gewend. Maak je vooral geen zorgen over de beveiliging van onze website die kun je met een gerust hart openen.

De reacties en bestellingen die we al via social media mochten ontvangen is hartverwarmend en sterkt ons enorm in deze moeilijke tijd. Ook kan je ons bellen, appen of een berichtje sturen als je iets wilt weten over een speciale wijn. Er is altijd wel een momentje om te chatten tussen het inpakken door.

Wees lief voor elkaar, houd goede moed maar blijf vooral gezond.

Als ik een toverstokje had dan toverde ik een eind aan alle zorgen.

Een lieve groet, een warme omhelzing en alvast heel veel plezier met je wijn.

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

info@justaddwine.nl

T +31(0) 6 51 41 68 98 INE

T +31(0) 6 20 19 88 32 RIES

NU GRATIS VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix


Just Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier