Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

MAGISCHE ENERGIE BIJ INTER SCALDES | WILLEM KOOL | STAN HUYGENS JOURNAAL

Datum: 13-05-2011

De vrouw van Cédric Emilie met Ine Goossens van Just Add Wine en Francien van ErmenCaptains of Gastronomy Cees Helder en Gerrit GrevelingDat moeten we vieren! Trouwens deze foto komt in de Telegraaf!

download pdf De Telegraaf Stan Huygens Journaal Magische energie bij Inter Scaldes 13 mei 2011 

Nieuwsgierig naar de fotoreportage? Klik hier...

MAGISCHE ENERGIE MET CHAMPAGNE ROSES DE JEANNE BIJ MANOIR INTER SCALDES

DIT IS KOKEN OP HET NIVEAU VAN DRIE STERREN

"Jannis is er helemaal klaar voor. Dit is koken op het niveau van drie sterren¨, fluisterde de eerste Nederlandse driesterren chef ooit, Cees Helder. Hij had het over twee-sterren chef Jannis Brevet van Restaurant Manoir Inter Scaldes(**) in Kruiningen. En terecht, het was hemels zinneprikkelend. Hij kookte met ongelooflijke finesse, had onwaarschijnlijke combinaties en spreidde een fijnzinnigheid ten toon, die je alleen bij de allerbesten, zoals Jonnie Boer en Sergio Herman tegenkomt.

SYMBIOSE VAN PERFECTIE EN BEVLOGENHEID

Toen ik samen met de getalenteerde Amsterdamse ontwerper Edward van Vliet per helikopter van de helihaven Amsterdam naar de eigen landingsplaats van Inter Scaldes vloog, konden we niet bevroeden wat voor spectaculaire, culinaire lunchmiddag het zou worden. Het was een symbiose van perfectie en bevlogenheid. Jannis schotelde een exclusief gezelschap fijnproevers twaalf gangen voor ter gelegenheid van de Nederlandse presentatie van de revolutionaire Champagnes Roses de Jeanne van de biologische wijnmaker Cédric Bouchard. Zowel Jannis als Cédric behoren zonder twijfel tot de absolute top in hun werk.

GAULT MILLAU

De Fransman werd in 2008 door de Gault Millau gids gekozen tot beste wijnmaker van de Champagnestreek. Hij werkt niet met pesticiden, voegt geen suikers toe en maakt daardoor een Champagne waarvan de mousse vol levenskracht zit, licht is en schitterende aroma's heeft. Sinds 2000 verschijnen de eerste Champagnes die nu jaarlijks 15.000 flessen opleveren. Iedereen wil deze hebben.

RENÉ REDZEPI VAN NOMA IN KOPENHAGEN

"Ze geven energie. Het zijn Champagnes met een ziel die passen bij een keuken met een ziel", zei wijnkenner Ine (Droogh) Goossens van Just Add Wine. Ook René Redzepi van Noma in Kopenhagen, momenteel het beste restaurant ter wereld, voert de perfecte Champagnes van Bouchard. Ook heeft hij enorme waardering voor Jannis. Niet voor niets belt hij soms of Jannis stageplaatsen voor zijn Chefs heeft.

SUPER! HET WAS AF!

Bij de lunch aten we bijvoorbeeld als gerecht rauwe Jacobsmosselen, rozen, pecannoot en avocado, terwijl de heerlijke Roses de Jeanne Coteaux Champenois Le Creux d'Enfer Chardonnay 2008 erbij werd geschonken. De rauwe mossel knisperde van versheid en smolt op de tong. En wat te denken van oesters, merg, vleesjus, zuurkool en pastinaak met een Roses de Jeanne La Bolorée Pinot Blanc 2006. Super! Of heel malse asperges met mousseline en truffel gecombineerd met een Roses de Jeanne Les Ursules Pinot Noir 2002. Het was af! 

download pdf De Telegraaf Stan Huygens Journaal Magische energie bij Inter Scaldes 13 mei 2011 

Persartikelen verleden

Eten voor Gevorderden | Het Mes van Meij | Algemeen Dagblad 

't Koetshuis voegt zich naar de melodie der seizoenen | Wina Born

Het sprookje van Ine´s Koetshuis | Ton de Zeeuw | De Telegraaf

Auteur: Willem Kool | De Telegraaf | Stan Huygens Journaal