
Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
LES PATRONS CUISINIERS TOPCHEFS 'PROEVEN' DEN HAAG EN LIBER PATER
Datum: 05-10-2012
'S morgens regent het nog, maar als de Nationaal en soms Internationaal beroemde Top Meesters-en Sterrenkoks bij Hotel-Restaurant Corona op het Binnenhof verschijnen kunnen ze zó het terras op voor koffie met een appeltaartje. Sterrenchefs Cees Helder, Paul Fagel, Martin Kruithof, Jarno Eggen en Erik van Loo zijn er al. Gastheer Marcel van der Kleijn (Corona en Calla's) uiteraard ook. Les Patrons Cuisiniers is een culinair samenwerkingsverband én een hechte vriendenclub. Daar arriveert Henk Savelberg (op de fiets) en ook hun gasten Jacobus Toet (75) en Carsten Klint schuiven aan. Toet heeft voor dit vriendschapsweekend een pond Asetra beschikbaar gesteld. Chinese kaviaar die hij 'caviar per tutti' noemt. "jazeker, als dirigent ga ik niet in de orkestbak zitten." Klint is secretaris bij de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, die verantwoordelijk is voor de SVH Meesterproeven en Meestertitels. "Er zitten hier Meesterkoks bij, maar dat moeten er natuurlijk meer worden," lacht Klint, die veel Chefs ook persoonlijk kent.
Eerst gaat het gezelschap met een nostalgisch trammetje naar Scheveningen, wandelt het Zwarte Pad op en vervolgens naar strandtent Culpepper. Daar krijgen de Profkoks platte Zeeuwse oesters en mosselen uit de provincie, waar Van der Kleijn geboren is. Voor de lekkere dikke frites heeft zijn broer de aardappels (bintjes) geleverd. Bij Calla's gaat het wijnproeven door, want ook wijnbouwers Loïc en Alona Pasquet van Liber Pater zijn er bij. Evenals de gerenommeerde wijnkenner Jean-Marc Quarin. Het hoogtepunt volgt in Corona, waar de witte brigades voor meer dan twaalf bijzondere gerechten zorgen. Tien verschillende natuurlijke wijnen mogen de cuisiniers proeven. het kan niet op. Smakelijke verhalen en petites histoires uit de praktijk komen van Ine Goossens en Ries van der Vlugt. Zij als een gerenommeerd restaurateur (Savelberg is bij haar als Chefkok in Noordwijk begonnen), hij als een gekend sommelier. het diner duurt tot laat.
KLIK HIER VOOR VOLLEDIGE FOTOREPORTAGE MET UITLEG OP FACEBOOK

'S morgens regent het nog, maar als de Nationaal en soms Internationaal beroemde Top Meesters-en Sterrenkoks bij Hotel-Restaurant Corona op het Binnenhof verschijnen kunnen ze zó het terras op voor koffie met een appeltaartje. Sterrenchefs Cees Helder, Paul Fagel, Martin Kruithof, Jarno Eggen en Erik van Loo zijn er al. Gastheer Marcel van der Kleijn (Corona en Calla's) uiteraard ook. Les Patrons Cuisiniers is een culinair samenwerkingsverband én een hechte vriendenclub. Daar arriveert Henk Savelberg (op de fiets) en ook hun gasten Jacobus Toet (75) en Carsten Klint schuiven aan. Toet heeft voor dit vriendschapsweekend een pond Asetra beschikbaar gesteld. Chinese kaviaar die hij 'caviar per tutti' noemt. "jazeker, als dirigent ga ik niet in de orkestbak zitten." Klint is secretaris bij de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, die verantwoordelijk is voor de SVH Meesterproeven en Meestertitels. "Er zitten hier Meesterkoks bij, maar dat moeten er natuurlijk meer worden," lacht Klint, die veel Chefs ook persoonlijk kent.
Eerst gaat het gezelschap met een nostalgisch trammetje naar Scheveningen, wandelt het Zwarte Pad op en vervolgens naar strandtent Culpepper. Daar krijgen de Profkoks platte Zeeuwse oesters en mosselen uit de provincie, waar Van der Kleijn geboren is. Voor de lekkere dikke frites heeft zijn broer de aardappels (bintjes) geleverd. Bij Calla's gaat het wijnproeven door, want ook wijnbouwers Loïc en Alona Pasquet van Liber Pater zijn er bij. Evenals de gerenommeerde wijnkenner Jean-Marc Quarin. Het hoogtepunt volgt in Corona, waar de witte brigades voor meer dan twaalf bijzondere gerechten zorgen. Tien verschillende natuurlijke wijnen mogen de cuisiniers proeven. het kan niet op. Smakelijke verhalen en petites histoires uit de praktijk komen van Ine Goossens en Ries van der Vlugt. Zij als een gerenommeerd restaurateur (Savelberg is bij haar als Chefkok in Noordwijk begonnen), hij als een gekend sommelier. het diner duurt tot laat.
KLIK HIER VOOR VOLLEDIGE FOTOREPORTAGE MET UITLEG OP FACEBOOK
