
Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
Onze Keuken wordt beter | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf
Datum: 03-05-1978
Mr. Molly Geertsema, commisaris van de Koningin in Gelderland, klaagde onlangs over de vervlakking onzer eetcultuur: "Het is niet alleen maar een kwestie van goed koken", aldus de heer Geertsema, "de gerechten moeten ook nog op elkaar afgestemd worden.. Het goede gebruik van tafellinnen, eetgerei, mooi drinkservies en het aan tafel blijven tot alles is genuttigd, is net zo belangrijk als de zorgvuldige keuze van passende wijnen." NOUVELLE CUISINE | PAUL BOCUSE*** Het was niet alleen maar een kwestie van geld, vond de oud-minister van Binnenlandse Zaken, "ook een eenvoudig tafellaken kan schoon zijn." Hij verweet het verdwijnen van deze cultuur van het tafelen o.a. aan het verschijnsel "bistro". MICHEL GUÉRARD*** EN CUISINE MINCEUR Dat was om te beginnen uiteraard Paul Bocuse, maar ook Alain Chapel, Pierre Troisgrois, en laatstelijk Michel Guérard in Wijk bij Duurstede. |
ROGER VERGÉ*** Komend weekeinde kookt in hotel Noordzee in Noordwijk aan Zee Roger Vergé, eigenaar van het drie sterrenrestaurant Le Moulin de Mougins, waar menige Nederlandse chef-kok stage heeft gelopen en goed uit zijn ogen heeft gekeken. ER IS VAN ALLES AAN DE HAND Er is van alles aan de hand! Want wie verwacht nu in Noordwijk een fijnproevers restaurant? Het is er toch al een paar maanden. Ik lunchte er met een aangenaam heer uit regeringskringen en het eten voldeed aan de hoogste eisen. Joop en Ine Droogh zijn in Noordwijk het restaurant "De Graaf van het Hoogveen" begonnen. Joop Droogh heeft eerst het oude pension van zijn vader in deze badplaats tot het moderne hotel "Zeerust" gemaakt met eigen zwembad, solarium en sauna. Een kostbare investering van een kleine ondernemer, wiens doorzettingsvermogen gelukkig beloond werd. Toen rijpte het plan voor hun grote liefde, een kwaliteitsrestaurant, waar slechts het beste goed genoeg is. her majesty queen elizabeth iiHeel onopvallend reisden ze in 1976 mee met een culinair weekend, dat ik georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II. Daarna bezocht het echtpaar vrijwel alle drie sterrenrestaurants van Frankrijk. Het trok de kok van "de Kievit" in Wassenaar aan en begon rigoureus met de "Nouvelle Cuisine". Het resultaat is wonderbaarlijk. Met een uitstekende wijnkaart kan ik dit eetparadijs van harte aanbevelen. En wat Geertsema deugd zal doen; het echtpaar heeft een beeldschoon servies, mooi kristal, ouderwets tafelzilver, het allerfijnste linnen en smaakvolle bloemstukken in hun mooie eetzaal.
Soupe aux truffes Elysée | Paul Bocuse |
Auteur: Thomas Lepeltak | De Telegraaf | Stan Huygens Journaal