
Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
Tips om te tafelen | Hubrecht Duijker | Financieele Dagblad
Datum: 18-03-1983
Badhotel Zeerust te Noordwijk aan Zee begint te lijken op een soort scholinginstituut voor jonge chefkoks. Het lukt Ine Droogh-Goossens - die samen met haar man Joop het bedrijf en vooral restaurant De Graaf van het Hoogveen leidt - steeds weer om al dan niet sluimerende talenten in jonge koks tot volle ontwikkeling te brengen. Vorig jaar vertrok chef Henk Savelberg om in Scheveningen zijn restaurant Seinpost te openen. speciaal wijnmenuVoor hem in de plaats kwam Paul van der Mey (26). Hij kookt uitstekend. Dat bleek uit o.a. een parfait van zwezerik met Tokaji Aszú, uit kammosselen (ofwel coquilles Saint-Jacques) die zeer vers en vrijwel rauw geserveerd werden met kaviaar en een heerlijke saus, uit in spinazie gestoomde zeebaars, uit duivenborst met ingekookte vintage port en uit andere gerechten die ik bij een speciaal wijnmenu genoot. |
Vlekkeloze kwaliteitZo'n menu bestaat uit acht gangen plus een kleinigheid vooraf en koffie toe. Per gang wordt een passende wijn geserveerd van altijd vlekkeloze kwaliteit. Bovendien krijgt men vooraf een glas Champagne en bij de koffie desgewenst een digestief. All-in prijs f 165,-- per persoon. Een dergelijk menu wordt slechts af en toe geserveerd. Daarentegen kan men elke avond een steeds wisselend vijfgangenmenu bestellen à f 90,-- waarbij desgewenst een op maat gecomponeerd wijn"menu" kan worden gedronken à f 50,-- KookweekendsVoorts verdienen een vermelding de kookweekends die Badhotel Zeerust organiseert (het vijfgangen menu plus de wijnen, overnachting, ontbijt, kookles, lunch, gebruik van sauna of zwembad, maaltijd met de keukenbrigade tweede overnachting en ontbijt à f 325,-- per persoon). Adres: Quarles van Uffordstraat 103, Noordwijk aan Zee (01719-14323) |
Auteur: Hubrecht Duijker | Financieele Dagblad