Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

De Graaf actief | Ton van Es | Misset Horeca

Datum: 05-03-1982

kijken en koken in keuken van De Graaf

De Graaf van het Hoogveen, het kortgeleden met een Michelinster onderscheiden restaurant van Badhotel Zeerust in Noordwijk aan Zee bruist van activiteit en organiseert allerlei gastronomische avonden die het alleszins waard zijn onder uw aandacht te brengen. Zo bestaat er in de weekends van 19 tot 21 maart en van 2 tot 4 april gelegenheid te participeren in een Weekend Kijken en Koken in de keuken van de Graaf onder supervisie van chefkok Henk Savelberg.

nietkokende partners ook welkom

Vrijdagavond 19.00 uur apéritief voor het gastronomisch vijfgangenmenu met vijf bijpassende wijnen, mokka en digesitef, zaterdag 10.00 uur aan het werk in de keuken. Na een lunch met wijn gelegenheid in sauna, massagebank, in het zwembad of onder de zonnehemel weer kracht te vergaren voor een lichte maaltijd met de keukenbrigade, daarna weer achter het fornuis. Nadat de laatste service is doorgegaan een evaluatie met een hapje en een goed glas wijn, zondagochtend ontbijt. Het hele weekend, inclusief de overnachtingen, lessen, maaltijden en wijnen kost f 275,-- per persoon. Nietkokende partners zijn ook welkom.

bourgogne-specialist hans jorissen

Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart bent u welkom op een in samenwerking met Hans Jorissen van de Oegstgeester Wijnkoperij georganiseerd en samengesteld Wijndiner dat is opgebouwd rond 8 zeer bijzondere Bourgognes uit de jaren 1978, 1969, 1964, 1961, 1947 en 1937; een unieke kans om zulke oude, onbetaalbare wijnen te drinken. Met het bijpassende 8 gangendiner is de prijs f 225,-- per persoon.

californië-specialist Nico McCough

Op vrijdag 26 maart tenslotte is er een Wijndiner rond Californische wijnen van een absolute topkwaliteit van Californië-specialist Nico McCough. Ook hier weer 8 heel bijzondere wijnen en 8 heel bijzondere gerechten. De couvertprijs voor deze aanbevelenswaardige gebeurtenis is f 175,-- all-in. Informatie en reserveringen onder nummer 01719-12723 of 14323. Het adres is Quarles van Uffordstraat 103.

 

 

menu 13 maart 1982

Auteur: Ton van Es | Misset Horeca