
Just Add Wine
from Nature with Love
Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.
most wanted wines
If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.
REFERENTIES
-
Just Add WineIne Goossens & Ries van der VlugtFeiko Clockstraat 139
-
9665 BH Oude Pekela
-
M +31(0)620198832 RiesM +31(0)651416898 Ine
Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD
Op de hoogte blijven
Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail
De Graaf actief | Ton van Es | Misset Horeca
Datum: 05-03-1982
kijken en koken in keuken van De GraafDe Graaf van het Hoogveen, het kortgeleden met een Michelinster onderscheiden restaurant van Badhotel Zeerust in Noordwijk aan Zee bruist van activiteit en organiseert allerlei gastronomische avonden die het alleszins waard zijn onder uw aandacht te brengen. Zo bestaat er in de weekends van 19 tot 21 maart en van 2 tot 4 april gelegenheid te participeren in een Weekend Kijken en Koken in de keuken van de Graaf onder supervisie van chefkok Henk Savelberg. nietkokende partners ook welkomVrijdagavond 19.00 uur apéritief voor het gastronomisch vijfgangenmenu met vijf bijpassende wijnen, mokka en digesitef, zaterdag 10.00 uur aan het werk in de keuken. Na een lunch met wijn gelegenheid in sauna, massagebank, in het zwembad of onder de zonnehemel weer kracht te vergaren voor een lichte maaltijd met de keukenbrigade, daarna weer achter het fornuis. Nadat de laatste service is doorgegaan een evaluatie met een hapje en een goed glas wijn, zondagochtend ontbijt. Het hele weekend, inclusief de overnachtingen, lessen, maaltijden en wijnen kost f 275,-- per persoon. Nietkokende partners zijn ook welkom. |
bourgogne-specialist hans jorissenVrijdag 12 en zaterdag 13 maart bent u welkom op een in samenwerking met Hans Jorissen van de Oegstgeester Wijnkoperij georganiseerd en samengesteld Wijndiner dat is opgebouwd rond 8 zeer bijzondere Bourgognes uit de jaren 1978, 1969, 1964, 1961, 1947 en 1937; een unieke kans om zulke oude, onbetaalbare wijnen te drinken. Met het bijpassende 8 gangendiner is de prijs f 225,-- per persoon. californië-specialist Nico McCoughOp vrijdag 26 maart tenslotte is er een Wijndiner rond Californische wijnen van een absolute topkwaliteit van Californië-specialist Nico McCough. Ook hier weer 8 heel bijzondere wijnen en 8 heel bijzondere gerechten. De couvertprijs voor deze aanbevelenswaardige gebeurtenis is f 175,-- all-in. Informatie en reserveringen onder nummer 01719-12723 of 14323. Het adres is Quarles van Uffordstraat 103. |