Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail


Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

LORRAINE | STEPHANE CYRAN | A L'ORIGINE

Datum: 22-03-2020


 

 

Stéphane Cyran the man who brought the light in Lorraine



Do not expect any organic or natural wine in Lorraine. Stéphane Cyran is the first. He has set his sails. Does he have to learn to ease up on his perfectionism? No. Instead, he is going to run a race focused on his grapes. As a vigneron, Stéphane Cyran is a newcomer.

We met again in Nancy last weekend where he kindly asked us to taste his 2018 new red wine made from Pinot Noir and Gamay named à l'Origine wherein both wine work and label he pays homage to Gustave Courbet.

A L'ORIGINE HOMAGE TO GUSTAVE COURBET

Stéphane Cyran's admiration for Gustave Courbet most definitely extended to the Masterpiece "The Origin of the World" that Courbet painted in 1866.
Courbet is regarded as the 19th century's pioneering artist.
He rejected academic traditionalism and bourgeois convention, seeking conflict both artistically and socially with an aim to change the public's taste and way of seeing.

Instead of idealizing his subjects he dedicated himself to showing things as they are. His erotically portrayed nudes were received with scandal and even police attention. Younger artists enthusiastically adopted these technical liberties.

By exhibiting independently Courbet paved the way for upcoming avant-garde movements, particularly Impressionism.

As a natural winemaker, Stéphane Cyran will with no doubt pave the way for the younger generation. There are a lot of people out there that try to tell you that you cannot go after your dream but Stéphane Cyran will never give up.
His determination to succeed is strong enough.

He brilliantly will be the best.

Stéphane is already well on the way by receiving le
"Coup de Coeur" for Gonzo Gamay 2017 par Le Monde
This is consecration and national recognition for splendid wines that were ignored until today.


NIEUWE JAARGANG 2020

blanc 2018 | Pinot Noir Acratus | 24.75 

blanc 2017 | PINOT NOIR ACRATUS | magnum | 50.75 

blanc 2015 | SApristi | pet nat | Pinot noir  | 20.50 


Auteur: Ine Goossens | Just Add Wine