Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail


Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

AUVERGNE | BENOIT ROSENBERGER | A SENTIMENTAL JOURNEY

Datum: 21-02-2021

Belofte maakt schuld

In 2018 zijn we 2 keer in de Auvergne geweest en hadden vurig beloofd dat we zeker 5 keer per jaar zouden terugkomen maar Ries en ik werden tijdens de Dive Bouteille in 2019 allebei erg ziek. Het heeft wel een jaar geduurd voordat we ons weer wat beter voelden en toen sloeg in maart 2020 het Covid noodlot toe en nu in februari 2021 zijn we van de Covid nog niet af. Laat ons hopen dat het de komende maanden vrolijker wordt. De zon is al aan het schijnen. Laten we de bloemen buitenzetten en buiten aanschuiven.

Ik ben zo blij dat Ries ondanks alles en met alle voorzorgsmaatregelen vandien toch regelmatig op pad gaat om onze wijnmakers te bezoeken zoals gisteren in de Auvergne.

Boeuf bourguignon

Zo super lief dat hij niet alleen kon blijven slapen bij Fred en Caroline maar ook nog dik verwend werd met een overheerlijke Boeuf bourguignon. De volgende morgen was het wijn inladen en na een sterke shot koffie uitzwaaien en hopelijk tot in de zomertijd.

Het is misschien wel leuk om de video op IGTV te zien die we in Oktober 2018 maakten tijdens een heel bijzonder moment in de kelders bij Benoit Rosenberger.

Zo blij dat we in de komende lente ook zijn wijnen aan ons portfolio mogen toevoegen. 


rouge 2020 | PET NAT | GAMAY

rouge 2020 | GAMAY

 

Auteur: Ine Goossens | Just Add Wine