[subcontent;block=div] [subcontent.content]

TOPMAN RICOH ONTHAALT PROMINENTEN IN INTER SCALDES OP ZEEUWSE DELICATESSE

Datum: 22-09-2011

Stan Huygens Journaal Telegraaf kopt "Voorproefje van oesters, een zonnetje op het hoofd en een fris glas champagne Inflorescence van Cédric Bouchard".

WERVELENDE RICOH-OESTERPARADE IN MANOIR INTER SCALDES

Nieuwsgierig naar de fotoreportage? Klik hier...

Op maandag 19 september voltrok zich in Manoir Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen traditiegetrouw voor de zesde maal de jaarlijkse Ricoh-Oesterparade. Heel wat door de wol geverfde fijnproevers en liefhebbers van de Zeeuwse delicatesse gaven ook dit jaar maar wat graag gehoor aan de uitnodiging van gastheer Carol Dona, topman van Ricoh Nederland BV en zijn vrouw Marianne. Een select gezelschap van prominente gasten uit de Nederlandse politiek, de showbizz en het bedrijfsleven waren naar het Zeeuwse Kruiningen gekomen om zich niet alleen te vergewissen van een prachtige tocht over de Oosterschelde en te smullen van de bite van de eerste platte oester maar ook om te smikkelen van al het gastronomisch snoepgoed uit de twee-sterren keuken van Jannis Brevet. Door het uitnodigende weer en door het maritieme vergezicht leek de warmte van de zon aan alle activiteiten een extra cachet te geven. Iedereen had alles uit de kast gehaald om het de verrassingsgasten naar de zin te maken. Onder het toeziend oog van de moeder van oud-premier Balkenende en Claudia Brevet kreeg topman Carol Dona op de Beatrix II het eerste mandje platte  oesters overhandigd. De gastvrije sfeer en culinaire verwennerijen waren overrompelend. Er werd aandacht (en Champagne) geschonken aan een keur van grootse verleidingen die het leven op meer dan één manier veraangenaamden.

BRUISENDE VERBROEDERING EN BEVLOGEN GEESTEN

Bevlogen geesten die de kwaliteit van hun product hoog in het vaandel dragen waren mede verantwoordelijk voor al het lekkers. Wijnkoperij de Lange, Résidence Wijnimport en Goessens brachten wijnen mee van innovatieve producenten met passie en Roy Pachai van Caviar Exclusives liet de gasten niet alleen zeldzame kaviaar maar ook de zaligmakende Filet de Balik proeven. Volkomen vanzelfsprekend ontstond een bruisende verbroedering en kon je de gezichten zien glunderen bij het rijkelijk vloeien van Champagne Roses de Jeanne Inflorescence Côte de Val Vilaine. Unaniem was men van mening dat de huischampagne van Manoir Inter Scaldes niet alleen een trouvaille van Just Add Wine is maar ook een van het zuiverste sap. Levensgenieter en oud-minister Willem Vermeend wilde coûte que coûte meer over de veredelde drug weten en Hanja Maij-Weggen, oud-commissaris van de koningin in Noord-Brabant vond Roses de Jeanne een highlight to heaven!

choco chanel om op te vreten

Na de wervelende oesterparade werd 's avonds in Manoir Inter Scaldes tong en oog onweerstaanbaar in verrukking gebracht want de verlokkingen waren niet alleen talrijk maar ook verleidelijk! De kroon op de memorabele avond  was ongetwijfeld de spectaculaire creatie van het ravissant mooie Choco Chanel tasje van Sous-Chef Paul de Groote. Werkelijk beeldschoon en om op te vreten!

love under construction

Als we Ricoh-topman Carol Dona mogen geloven wordt het Ricoh-gevoel volgend jaar nog hechter en mag het van kunstenaar Michel Poort van Love under Construction met nog meer liefde voor elkaar zijn. De uitbundige sfeer werd spontaan verlengd door bij het naar huis gaan een prachtig kleinood van zijn hand mee te mogen nemen in de vorm van een kleine witte box gevuld met minnestrelende liefdeskaarten! Tot volgend jaar. Let's make it a LOVE-A-Fair! 

Ine Goossens & Ries van der Vlugt 

www.justaddwine.nl 

 

Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier