[subcontent;block=div] [subcontent.content]

ALS IK EEN TOVERSTOKJE HAD.......

Datum: 03-04-2020


ALS IK EEN TOVERSTOKJE HAD........

 

 

Lieve wijnvrienden,

We leven in bizarre tijden maar toch heb ik het gevoel dat we dichter bij elkaar staan dan ooit. Natuurlijk kijken we allemaal verlangend uit naar het moment om weer volop naar buiten te kunnen gaan om onze vrijheid te vieren en samen te zijn.

Juist nu met het zonnige lenteweekend in het vooruitzicht en warme stranden die ons liever niet zien komen moet je wel iets leuks en lekkers verzinnen om het thuis extra gezellig te maken. Daarom hebben Ries en ik een wijn-hoera-momentje voor je bedacht om zelf wijnpakketten samen te stellen uit de feel-good-wijnlijst met zeer scherpe prijzen. Sla je slag. 

 

Dat kunnen dozen zijn van 6, 12 of 18 flessen. Bovendien brengt de DPD de wijnpakketten gratis bij je thuis. Het zijn stuk voor stuk prachtige wijnen maar dat ben je ondertussen wel van ons gewend. Maak je vooral geen zorgen over de beveiliging van onze website die kun je met een gerust hart openen.

De reacties en bestellingen die we al via social media mochten ontvangen is hartverwarmend en sterkt ons enorm in deze moeilijke tijd. Ook kan je ons bellen, appen of een berichtje sturen als je iets wilt weten over een speciale wijn. Er is altijd wel een momentje om te chatten tussen het inpakken door.

Wees lief voor elkaar, houd goede moed maar blijf vooral gezond.

Als ik een toverstokje had dan toverde ik een eind aan alle zorgen.

Een lieve groet, een warme omhelzing en alvast heel veel plezier met je wijn.

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

info@justaddwine.nl

T +31(0) 6 51 41 68 98 INE

T +31(0) 6 20 19 88 32 RIES

NU GRATIS VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix


Just Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier