Ries over Ine
Just Add Wine is de oogst van ons leven, besteed aan reizen, ontdekken, studeren en proeven van wijn. Maar voor Ine is wijnproeven meer dan een studie; het is een natuurlijke passie die door haar aderen stroomt en haar elke stap in de gastronomische wereld aanwakkert.
Wie kent haar niet? Ine, de drijvende kracht achter het met een Michelinster bekroonde restaurant De Graaf van het Hoogveen in Noordwijk aan Zee, staat synoniem voor een groot hart voor gastronomie. Haar talrijke prijzen, waaronder de prestigieuze Cep de Giscours uitgereikt door ZKH Prins Bernhard in het Amstel Hotel in Amsterdam en de Wine Spectator's Grand Award in New York voor een van de beste wijnkaarten ter wereld, getuigen van haar grote toewijding.
Haar grandioos georganiseerde wijnavonden en diners, met de meest vooraanstaande chefs, wijnmakers en culinaire journalisten, hebben haar wereldwijd erkenning opgeleverd en haar innovatieve werk bij 't Koetshuis in Rhenen is met name geprezen. Ine’s kennis en kunde in het creëren van subtiele wijn-spijs combinaties hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van de chefs waarmee ze heeft samengewerkt, maar hebben ook de nieuwe generatie chefs en sommeliers geïnspireerd en enthousiast gemaakt. Ze is een echt rolmodel en een vrouw naar mijn hart.
Ine over Ries
Ries is een onberispelijk gastheer en mede dankzij zijn passie, professionaliteit en warme sympathie een buitengewoon persoon met een groot hart.
Zijn diepgewortelde interesse in Gastronomie, die hem op jonge leeftijd naar de gewaardeerde positie van Maître Sommelier bracht, is een bewijs van zijn toewijding, studie en opleiding.
Aan de top van de Gastronomie (Parkheuvel, Scholteshof, Im Schiffchen) speelde hij een belangrijke rol in het samenstellen van de wijnkaart, het begeleiden van gasten en het creëren van onvergetelijke proefervaringen. Hij wist als geen ander de juiste wijnen te selecteren en emoties op te roepen in het glas door contrasterende smaken en texturen te combineren tot een subtiel en harmonisch evenwicht. Zijn sterke kwaliteiten en oprechte empathie zijn een bron van inspiratie. Gasten zullen zich zijn warme glimlach en natuurlijke gave voor gastvrijheid altijd herinneren.
Door middel van regelmatige proeverijen streeft Ries ernaar om de wereld van natuurlijke wijn dichter bij Chefs en Sommeliers te brengen, en hen aan te moedigen om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe wijnen en smaken te ontdekken. Een passie die bij hem past en hem veel voldoening geeft door zijn liefde voor wijn met hen te delen.
Meer dan 50 jaar ervaring
Onze liefde voor wijn
Elke dag stellen we ons de vraag hoe we de juiste nuances in wijn kunnen associëren met de creativiteit van Chefs en Sommeliers van vandaag. Als de keuken in harmonie is met de wijn wordt de beleving magisch.
Ambachtelijke wijnmakers met een diepgewortelde passie voor wijn en natuur
De meest opwindende wijnen ter wereld worden gemaakt door een avant-garde generatie ambachtelijke wijnmakers die hun geheime ritmes volgen en wijn maken op manieren die vaak alleen voor hen zinvol zijn.
Onze wijnen zijn opvallend en gewild, maar we proberen ze altijd eerlijk te verdelen over de betere restaurants, wijnbars en cafés. We delen onze wijnen ook graag met individuele liefhebbers die onze toewijding aan kwaliteit en eerlijkheid waarderen.
Onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte
Wil je geïnformeerd worden over onze wijnen, onze bijzondere ontdekkingen en onze wijnmakers?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.