Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

 

Speed tasting at Jean Arnaud with Lalou of DRC and Hugh Johnson. One of the most exciting and expensive burgundies ever likely to come my way.

read the story online

 

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


 • Just Add Wine
  Ine Goossens & Ries van der Vlugt
  Feiko Clockstraat 139
 • 9665 BH Oude Pekela
 • T +31(0)597|675472 privé
 • T +31(0)597|675475 zaak
  M +31(0)620198832 Ries
  M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

AANBIEDINGEN


PAK UW KANS! OPEN SNEL ONZE WIJNUITVERKOOP EINDEJAARSLOTEN PDF

Datum: 14-12-2016 

 

Dear winelover,

GRENZELOOS GENIETEN MET KERST

Mijn belofte van vorig jaar heb ik helaas niet waar kunnen maken maar één ding kan ik u beloven in het begin van het nieuwe jaar wordt er door Just Add Wine een nieuwe dynamische website gelanceerd. Wij houden u op de hoogte. Het enige wat u hoeft te doen is ons te volgen. De nieuwe website zal uiteraard gaan over enthousiaste wijnmakers en over natuurlijke wijnen maar ook over persoonlijke aanbevelingen. Over een shop met bestelsysteem hebben we lang nagedacht maar wij gaan het toch proberen. Samen met u gaat het vast lukken.

Gelukkig komen er steeds meer winelovers die zich intens verdiepen in natuurlijke wijn. Veel van deze wijnen zijn troebel of een beetje dik en parelen soms omdat ze niet geklaard, niet gefilterd of niet gezwaveld zijn. Er zijn mensen die angst voor deze buitengewone wijnen hebben omdat zij vrezen dat dit verbazingwekkende zuivere sap in het glas te snel veranderd of achteruit gaat. Onze ervaring is precies andersom. Deze wijnen zijn een veel langer genot. Net geopend kunnen ze de eerste paar minuten onvoorspelbaar, maar tegelijkertijd ongelooflijk boeiend en inspirerend zijn en presenteren zich vaak pas de volgende dag het mooist. Op onze nieuwe site ga ik via film en video proberen mijn passie voor natuurlijke wijn met u te delen. 

Bent u toevallig op zoek naar een feestelijk glas voor Kerstavond en wilt u sprankelend genieten met het Oude Jaar open dan snel onze WIJNUITVERKOOP EINDEJAARSLOTEN PDF vol eenmalige wijnverrassingen. Profiteer en pak uw kans. Goedkoper kunnen we het niet maken wel natuurlijker.

Bent u al enthousiast? Stuur dan direkt een mail naar info@justaddwine.nl of bel Ine 0651416898 want dit eenmalige aanbod loopt maar één week tot en met dinsdag 20 december 2016. We gaan er voor zorgen dat wijn u nog nooit zo goed heeft gesmaakt.

TIP VAN HAROLD HAMERSMA

Wijnen die zo bijzonder, zo onalledaags en zo opwindend zijn dat ze een 9 of hoger scoren zijn stuk voor stuk wijnen die ik niet alleen wil proeven maar ook wil drinken!  

Let op die ene 10- (weet u nog wel) en op de dikke negens. 

 

DOWNLOADEN WIJNUITVERKOOP EINDEJAARSLOTEN PDF

Bestellingen vanaf 6 flessen 

Verzendkosten € 9.50 per 6/12/18 flessen en gratis vanaf € 250.00

Actie loopt één week tot dinsdag 20 december 2016

 

 

Fijne feestdagen en een gezonde sprong in het nieuwe jaar.

Let's make it a funky wine-lover-year!

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

www.justaddwine.nl

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

T +31(0)651416898 Ine

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

Just Add Wine

U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hierIndien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier