Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

 

Speed tasting at Jean Arnaud with Lalou of DRC and Hugh Johnson. One of the most exciting and expensive burgundies ever likely to come my way.

read the story online

 

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


 • Just Add Wine
  Ine Goossens & Ries van der Vlugt
  Feiko Clockstraat 139
 • 9665 BH Oude Pekela
 • T +31(0)597|675472 privé
 • T +31(0)597|675475 zaak
  M +31(0)620198832 Ries
  M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail


Service

JUST ADD WINE IS EEN EIGENTIJDS CONCEPT VAN TWEE MENSEN

Niet zomaar twee mensen. Lang voordat wij in wijn begonnen werd al over ons gesproken. Wij verdienden onze sporen in de top van de gastronomie. Als een gerenommeerd restaurateur en als een gekend sommelier. Onze naam hoort thuis in de rij van prominente wijnprofessionals. Er is geen culinair journalist of wijnschrijver die ons niet kent laat staan over ons geschreven heeft. In Noordwijk aan Zee genoot het sterrenrestaurant De Graaf van het Hoogveen faam. Niet alleen om de voortreffelijke keuken, maar ook om de uitgelezen wijnkaart. ZKH Prins Bernhard heeft de wijnkaart onderscheiden als de beste wijnkaart van Nederland en bekroond met de Cep de Giscours. Van het toonaangevende Amerikaanse blad The Wine  Spectator ontving het restaurant als eerste in Nederland een Grand Award voor een van de beste wijnkelders in de wereld. Tot onze uitdagingen behoorden niet alleen binnenlandse toprestaurants maar ook verschillende twee- en driesterrenrestaurants in het buitenland (Parkheuvel, Im Schiffchen en Scholteshof). Alle wijnen werden altijd kritisch geproefd en geselecteerd bij wijnimporteurs of bij de wijnproducent zelf. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat wij uiteindelijk gekozen hebben voor een leven in wijn. Alle zeilen zijn bijgezet voor de juiste entourage met als resultaat een monumentaal pand waar op afspraak wijn wordt geproefd en verkocht alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

ENGAGEMENT

Vaak gaat een lange zoektocht vooraf aan het plezier dat wij hebben bij het vinden van een verborgen wijn. U weet wel dat onontdekte juweeltje van een wijnmaker in Spe, die net als de wijn rare sprongen kan maken, maar dat wij zonder een ogenblik van twijfel vaak direct rechtstreeks importeren. Vol passie en hopelijk niet altijd onopgemerkt hebben wij jarenlang ontelbare ontdekkingen gedaan. En dat biologische druiven bestaan dat weten we nu wel en dat niet iedere wijnmaker lekkere biologische wijn kan maken ook. Wij hebben er zóveel gevolgd dat het u misschien niet eens is opgevallen. Maar u heeft natuurlijk wel gezien dat wij altijd ter plekke waren en dat is ook wat ons anders maakt en ons van anderen onderscheidt. Feeling met de man of vrouw die de wijn maakt is voor ons van wezenlijk belang. Ons bedrijf is klein en de Domeinen waar wij mee werken ook. Een bewuste keuze, geen hobby, wel een passie met hart en ziel. Nieuwe ontdekkingen aan het wijnfirmament kunt u bij ons altijd verwachten omdat we continu nieuwsgierig zijn naar nieuw engagement. Engagement dat puur natuurlijk, zuiver en boeiend genoeg is en zo fascineert om er voor de volle 100% voor te gaan. Voor wijnmakers die niet alleen hun ziel en zaligheid maar ook het juiste geheim in hun wijn gestopt hebben. Dat principes als biologische en biologisch dynamische wijnbouw, met de hand oogsten, lage opbrengsten, natuurlijke gisten, geen chaptalisatie en geen filtratie wel het minst is wat u van hen kunt verwachten is geen bijkomstigheid maar voor onze wijnmakers vanzelfsprekend. Sommigen van hen gaan zelfs zover dat zij natuurlijke wijnen maken zonder ook maar een enkele chemische toevoeging. Niet in de wijngaard, niet in de kelder, niet in de fles. Wars van surrogaat bekruipt ons gelukkig heel af en toe dat ultieme gevoel van verzaliging bij het ondergaan en proeven van een meer dan karaktervol en natuurzuiver resultaat waar wij dan met respect en groot plezier oververhalen.


Wij bieden u de volgende eenvoudige bestelmethode

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z 

E-MAIL  info@justaddwine.nl

WIJ BIEDEN U DE VOLGENDE EENVOUDIGE betalingsmogelijkheden

Cash Bank Visa Mastercard en mobiele pin

KvK nummer: 02082693 te Groningen
BTW nummer: NL119963905B01
Bank: ING 4371372

IBAN: NL89 INGB 0004371372
BIC: INGBNL2A


WIJ BIEDEN U DE VOLGENDE EENVOUDIGE leveringsMETHODE

   

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

verzendkosten

Door heel Nederland € 9.50 per doos van 6, 12 of 18 flessen

Voor België € 14.00 

Gratis levering voor een zending vanaf € 275.00