Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

 

Speed tasting at Jean Arnaud with Lalou of DRC and Hugh Johnson. One of the most exciting and expensive burgundies ever likely to come my way.

read the story online

 

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • T +31(0)597|675472 privé
  • T +31(0)597|675475 zaak
    M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

Verleden 

Het ligt in onze bedoeling om u van tijd tot tijd te verrassen met een verhaal of artikel uit ons verleden. Dat kan een gepubliceerd artikel zijn van een culinair journalist of wijnschrijver maar ook bevlogen woorden van een verre vriend.  In tal van opzichten een reflectie over een periode van 30 levensjaren waarin veel viel te genieten en soms ook te (be)treuren. Een variëteit van onderwerpen zal zijn terug te vinden. De gepubliceerde verhalen, recensies, foto's en illustraties zijn (wellicht) deels tijdgebonden. Zij laten echter wel een goed beeld zien van een passionele ontwikkeling, niet alleen in mensen maar ook in wijn en gastronomie. Op de pagina Heden vertellen wij u waar de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar toe hebben geleid en hoe het nu verder gaat.

Persartikelen

 

02-08-1999 | El Bulli! uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld

30-05-1999 | Savelberg 2000 | John & Clara Smarius

19-03-1991 | Ine wint De Gouden Pen 1990 | Mr.H.A.F.Velu | Adfodirect magazine

06-01-1991 | 't Koetshuis I en II in Rhenen | Inge Vuur-Timmerman | Culinair Magazine

24-11-1990 | 't Koetshuis voegt zich naar de melodie der seizoenen | Wina Born

30-08-1990 | Twee sterren voor 't Koetshuis | Marie-José Urlings | West Veluwe

25-06-1990 | Eten voor Gevorderden | Het Mes van Meij | Algemeen Dagblad

05-05-1990 | Het sprookje van Ine´s Koetshuis | Ton de Zeeuw | De Telegraaf

07-07-1988 | Star By the sea | Terri James-Kester | Holland Herald

25-04-1988 | Jean Lenoir en le nez du vin | Ton van Es | Misset Horeca

14-04-1988 | Grote prestaties aan de kust | Sylvia Borger | De Telegraaf

09-04-1988 | De Gravin heeft iets met wijn | Ton van Es | Elseviers Magazine

02-02-1988 | Wine Award voor Noordwijks zakenvrouwtje |Ton Pieters | Leidse Courant

10-01-1988 | Wijn als wetenschap en passie | Sylvia Borger | De Telegraaf

11-12-1987 | Filet de Balik Zar Nikolaj in Noordwijk | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

01-12-1987 | The Wine Spectator Grand Award voor wijnkelder | Gert Crum

21-11-1987 | Erkenning in Amerika | Marijke den Hollander | Ondernemend Holland

25-08-1987 | De Graaf en de Gravin | Cees Kingmans | Goede Smaak

21-01-1987 | Rioja's van weleer |Hubrecht Duijker | Het Financieele Dagblad

10-12-1986 | Toppatissier Hans Josef Decker gastchef tijdens 10-jarige Graaf

16-05-1986 | La Cuisine du Coeur | Fon Zwart | Elegance

02-04-1986 | Wijnproeverij Grands Crus Classés du Médoc 1982 | Het Noordwijks Weekblad

21-12-1985 | Gedenkwaardig eten en drinken in 1985 | Hubrecht Duijker | FD

12-12-1985 | Angelo Gaja en Winkler in Noordwijk | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

02-10-1985 | Franz Keller in Noordwijk | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

12-03-1985 | Johann Willsberger zocht het hoger op | Ton Pieters | Leidse Courant

09-03-1985 | De Graaf: Noordwijks Gourmet-huis | Michel van der Plas | Elsevier Magazine

07-03-1985 | Gourmet over Noordwijk | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

19-12-1984 | 'Toetje' krijgt verfijnd aangezicht | Weekblad voor de bollenstreek

23-05-1984 | Zeerust vierde jubileum in stijl | Jan Vermey | Weekblad voor de Bollenstreek

16-05-1984 | Vijftig jaar Hotel Zeerust groots gevierd | Loe Buijze | De Zeekant

27-10-1983 | Bloedworst op sterrenniveau | Piet Esser | De Telegraaf

27-05-1983 | Een brandende kwestie | Ton van Es | Misset Horeca

23-05-1983 | Bordeaux 1980 biedt ook goede wijn | Hubrecht Duijker | FD

18-03-1983 | Tips om te tafelen | Hubrecht Duijker | Financieele Dagblad

12-03-1983 | Bloedworst met appel | Ton van Es | Het Parool

23-10-1982 | Met Clos de la Coulée de Serrant als solist | Wina Born | Avenue

16-04-1982 | Les in koken in De Graaf | Henk Stipriaan | Horeca Misset

05-03-1982 | De Graaf actief | Ton van Es | Misset Horeca

26-02-1982 | Michelin liet het spaarzaam sterren regenen | Jan van der Slot | De Zeekant

24-12-1981 | Beste wijnkaart van Nederland | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

23-12-1981 | Gewicht in wijn | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

11-12-1981 | Château Grillet | Hubrecht Duijker | Financieele Dagblad

01-12-1981 | Twee onbekende grootheden | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

11-11-1980 | Elzeviers Wijnkaartenconcours | Jan van der Slot | De Zeekant

03-11-1980 | De Graaf mooiste wijnkaart | Han Folkertsma | Elsevier Bouquet

12-09-1980 | Witte truffel uit het Schwarzwald | Robert Leenears | Misset Horeca

02-08-1980 | De Graaf weet wat verwennen is | Michel van der Plas | Elsevier Magazine

15-06-1980 | Adriaen Woutersz at bij De Graaf van het Hoogveen | Het Parool

23-05-1980 | Er was eens een Graaf| Leo Traas | Misset Horeca

07-03-1980 | Wijnkelders in Nederland | Hubrecht Duijker | FD

10-11-1978 | Gastheerschap was hier meesterschap | Hubrecht Duijker | FD

25-10-1978 | Smullen en Nippen | Huib Brand | NRC

11-10-1978 | Ik zal je heus niet vergiftigen hoor! | Hans Ferrée | Eten & Drinken

22-09-1978 | Culinaire reis Nederland-Lekkerland | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

08-07-1978 | Club van fijnproevers | Wina Born | Avenue

25-05-1978 | Koksmutsen en een Graaf in Noordwijk | Udo Buys | Haarlems Dagblad

03-05-1978 | Onze Keuken wordt beter | Stan Huygens Journaal | De Telegraaf

02-03-1978 | Kort culinair nieuws | Ton van Es | Misset Horeca

15-06-1977 | Asperge-steekreis | Jan Vermey | Weekblad voor de Bollenstreek

16-12-1976 | Opening restaurant De Cuyperije in Zeerust | Loe Buijze | De Zeekant