Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail

HAAL DE SIXPACK VAN HAMERSMA IN HUIS! CHIPPENDALE MET UNIVERSITAIRE GRAAD!

Datum: 01-12-2012

Harold Hamersma | Chippendaele met universitaire graad| Vergeet het vloeibaar hout

 

 

Dear winelovers and friends,

Hamersma is natuurlijk gewoon een leuke vent. Een Hamerstuk zeg maar. Zo iets als een Chippendale. Hij mag het graag over zijn sixpack hebben. Ook al bedoelt hij daarmee een Chablis. Harold is in no time een begrip geworden als dé wijnautoriteit der Lage Landen. Omarmd door de vaderlandse wijnliefhebbers wordt hij regelmatig ingezet als verkoopondersteuning. Winkelt bij supermarkten en is vaste klant bij wijnspeciaalzaken. Hij ontving zelfs de Oeuvreprijs voor Wijncolumnisten 2012. The Wine & Food Association rijkt de prijs uit aan spraakmakende wijnschrijvers met een eigen kritische visie op de wijnwereld en een herkenbare schrijfstijl. Zijn vele boeken zijn onmisbare naslagwerken voor iedereen die zijn dorst naar wijnkennis wil lessen. Los van alle feiten en onderzoeken die Hamersma je om de oren slingert zorgt hij er ook voor zijn lezers te amuseren met persoonlijke anekdotes of koddige grapjes. In de nieuwe Grote Hamersma 2013 waardeert Harold wijnen in alle prijsklassen en de meeste wijnen met een 7 of een 8. Alles wat 9 scoort of meer kan overal vandaan komen maar toch meestal uit Frankrijk. Zijn waardering voor Bio-wijnen is gemiddeld een fractie hoger. In een sneak preview voor de DGH 2014 zijn wij deze maand door Hamersma bedeeld met een verrassende 9,5 van 10 voor de 2010 Chablis Château de Béru. Nicolaas Klei gaf in het AD ook al aan biologisch fruit, hooibergen en voorjaarsregen in deze heerlijke puurnatuurchablis te hebben geroken. En tijdens het meesterlijke vriendschapsweekend van Les Patrons Cuisiniers bij Calla's en Corona waren alle flessen binnen no time leeg.

In het NRC LUX ETEN van vandaag roept Hamersma wijnliefhebbers op om toch vooral 'het vloeibaar hout te vergeten!' 

Download hier het pdf VERGEET HET VLOEIBAAR HOUT en haal de sixpack van Hamersma in huis!

***

Over de wijnen van Athenaïs de Béru lees meer...

Château de Béru | Athénaïs de Béru

DE SIXPACK VAN HAMERSMA | i

6 | CHABLIS 2010 | CHATEAU DE BERU

VAN  € 132.00 VOOR € 126.00 INCL. BTW

***

DE SIXPACK VAN HAMERSMA | ii

3 | CHABLIS 2010 | CHATEAU DE BERU

3 | PETIT CHABLIS 2011 | ATHENAIS DE BERU

VAN  € 113.25 VOOR € 108.00 INCL. BTW

***

DE SIXPACK VAN HAMERSMA | iii

6 | PETIT CHABLIS 2011| ATHENAÏS DE BERU

VAN  € 94.50 VOOR € 90.00 INCL. BTW

***

DE SIXPACK VAN HAMERSMA | iv

2 | CHABLIS 2010 | CHATEAU DE BERU

2 | PETIT CHABLIS 2011 | ATHENAIS DE BERU

1 | CHABLIS PREMIER CRU MONTÉE DE TONNERRE 2010 | ATHENAÏS DE BERU

1 | CHABLIS GRAND CRU BLANCHOT 2010 | ATHENAÏS DE BERU 

VAN  € 177.00 VOOR € 169.50 INCL. BTW

***

Wij bieden u de volgende eenvoudige bestelmethode

TELEFOON 

T +31(0)597|675472 P

T +31(0)597|675475 Z

 E-MAIL  info@justaddwine.nl

VERZENDEN

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

verzendkosten

Door heel Nederland € 9.50 per doos van 6 en gratis bij 12 flessen of meer

Geen verzendkosten in Groningen en omstreken

Met vriendelijke groet,

Ine Goossens & Ries van der Vlugt

P.S.

Houdt ook onze Champagnespecial met Cédric Bouchard, Thierry De Marne en Jérôme Prévost de komende dagen in de gaten!  

L(i)efhebbers van een eigenzinnige keuken én van (onze) vins naturels laat u hier verrassen!

  • www.bijjef.nl*
  • www.dorsetborne.nl
  • www.interscaldes.eu **
  • www.lamereanne.nl
  • www.piloersema.nl*
  • www.restaurantcallas.nl*
  • www.restaurantcordial.nl *
  • www.restaurantdavinci.nl**
  • www.hofvancleve.be***
  • www.mylord.be**
  •  

     Follow us on justaddwineNL  Follow Ine Goossens on Facebook

     

    Just Add Wine

    U heeft deze nieuwsbrief ontvangen van Just Add Wine. Indien u voortaan liever geen informatie meer ontvangt klik hier. Indien u een vraag heeft maakt u gebruik van het contactformulier