Just Add Wine | Ine Goossens & Ries van der Vlugt

Just Add Wine 

from Nature with Love 

Pure individual wines and winemakers standing up for individuality - call them pure-oldskool-distinctive-soulful and funky wines. Call it natural-Call it artisanal-Call it Organic.

most wanted wines

If you would like an allocation of our most wanted wines, which we hope we will have more of next year, please email us and let us know. We will ensure you get something.

REFERENTIES GASTRONOMIE

read the story online

Wat ambiance en keuken betreft zou een bedrijf als De Graaf van het Hoogveen natuurlijk lid moeten zijn van de Alliance Gastronomique Néerlandaise, het verbond waartoe de meeste toprestaurants behoren. Dat dit tot nu toe niet is gebeurd, heeft misschien te maken met communicatie en presentatie. De mailings bijvoorbeeld van dit restaurant demonstreren een zangerig taalgebruik, waarvan ook ik vaak de kriebels krijg.

read the story online

Er waren deze avond zeven gangen met zeven even voortreffelijke wijnen. Aan de muren hingen kleurenopnamen van geslaagde gerechten, die de culinaire fotograaf van Gourmet had gemaakt.

read the story online

Onze nationale wijnschrijver Hubrecht Duijker overweegt nu zijn volgende standaardwerk aan Piedmonte te wijden. Er werd weer buitengewoon goed gekookt in de Graaf van het Hoogveen. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn buurman Heinz Winkler, de chef-kok van Tantris in München. Heinz heeft drie sterren van de Michelin-gids en behoort daarmee tot de exclusieve groep topkoks als Bocuse, Chapel, Haeberlin en Vergé. Hij kreeg die drie sterren al op 31-jarige leeftijd en was daarmee de jongste kok, die ooit zo hoog scoorde. Heinz was dik tevreden over de prestaties van zijn jonge collega in Noordwijk.

read the story online

Vanuit Zwitserland was Hans Gerd Kübel naar de Lage Landen gekomen. Sinds 10 jaar heeft hij bij Zürich de zalmrokerij Balik. Kübel was 30 jaar acteur en regisseur in het theater. Hij vertolkte zowel Shakespeare, als ook de

read the story online

Heel onopvallend reisde Ine in 1976 mee met een culinair weekend, dat Thomas Lepeltak georganiseerd had in Engeland met Paul Bocuse als gast-kok en in het teken stond van de 50th anniversary of the coronation of Her Majesty Queen Elizabeth II.

read the story online

In april echter begon een bijzonder luxueus ingericht Koetshuis aan zijn tweede leven onder leiding van Ine Droogh-Goossens, ooit de drijvende kracht achter het restaurant De Graaf van het Hoogveen. Het ziet er naar uit dat zij de eigenzinnige strategie van Frisch voortzet. Ine Droogh-Goossens heeft een koers uitgestippeld en lijkt die vastberaden te volgen.

read the story online

De bekroonde mailing, gericht op het bedrijfsleven en potentiële gasten, bestaat uit een aankondiging voor een Kerstdiner met een antwoordkaart. Hierop werd een persoonlijke brief gezonden aan de geïnteresseerde gast met meer informatie. Ine Droogh-Goossens, directeur van 't Koetshuis in Rhenen is erin geslaagd op een uitnemende wijze een prachtig uitgevoerde mailing te verzorgen.

read the story online


  • Just Add Wine
    Ine Goossens & Ries van der Vlugt
    Feiko Clockstraat 139
  • 9665 BH Oude Pekela
  • M +31(0)620198832 Ries
    M +31(0)651416898 Ine

Openingstijden

Service

Verzenden

Via Vinologix in nauwe samenwerking met DPD

doos 12 flessen Vinologix

 

 


 

Op de hoogte blijven

Laat uw e-mailadres achter en ontvang ons laatste nieuws direct in uw mail



DUITSLAND

 

 RUDOLF & RITA TROSSEN| PURUS

2NATURKINDER | MELANIE & MICHAEL voelker 

weingut Roterfaden | Hoffmann & Samara

 

FRANKRIJK

 

Alsace

 

LAURENT BANNWARTH | STÉPHANE & GENEVIEVE 

DOMAINE JEAN-MARC DREYER | ROSHEIM

BRUNO SCHUELLER | BRUNO & ELENA

DOMAINE LA GRANGE DE L'ONCLE CHARLES

Auvergne

 

 L'ARBRE BLANC | FRED & CAROLINE GOUNAN

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

BeaujolaIS

 

DOMAINE RAVERA | HERVÉ & ADELINE RAVERA

DOMAINE CHRISTIAN DUCROUX | THULON 

PHILIPPE & CATHERINE JAMBON

DOMAINE PIERRE BOYAT | PIERRE BOYAT

RAPHAEL BEYSANG 


Bourgogne

 

RECRUE DES SENS | YANN & CHRISTELA DURIEUX

Morgane SeuillotDOMAINE DANDELION | MORGANE & CHRISTIAN

DOMAINE RENAUD BOYER

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

BORDEAUX

 

LIBER PATER | LOÏC & ALONA PASQUET 



Chablis


CHATEAU DE BÉRU | ATHENAIS DE BÉRU

Le vin de deux | Valérie Gavaud & Bill Moysan

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

 

Champagne

 

ROSES DE JEANNE | CÉDRIC BOUCHARD 

CHAMPAGNE VALERIE FRISON

CHAMPAGNE BENOIT DEHU

CHAMPAGNE RUPPERT-LEROY | BENEDICTE& MANU

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

Jura

 

DOMAINE DES MIROIRS | KENJIRO KAGAMI 

RENAUD BRUYERE & ADELINE HOUILLON 

DOMAINE DES MURMURES | EMMANUEL LANÇON

Nicolas JacobNICOLAS JACOB

AMÉLIE VUILLET & SÉBASTIEN JACQUES 

ARNAUD & MALOU GREINER

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

Loire

 

DOMAINE DE LA SENECHALIERE | MARC PESNOT

DOMAINE LAMBERT | JEROME LAMBERT

DOMAINE BERNAUDEAU | STEPHANE BERNAUDEAU

CHATEAU DE FLINE | CYRIL LE MOING 

DOMAINE MARTINEZ | SYLVAIN MARTINEZ

DOMAINE MENUT | DAMIEN MENUT

Florent BejonFLORENT & CLAIRE BEJON

New ArrivalNEW ARRIVAL AFTER THE SUMMERTIME

Lorraine

 

Stephane CyranStephane & AUDREY Cyran

Pierre AndreyPIERRE ANDREY

Macon

 

ALEXANDRE & MARYSE JOUVEAUX 

DOMAINE SAUVETERRE | JEROME GUICHARD 

SAVOIE

 

DOMAINE PERON | JEAN-YVES PERON